Astro

Kad ljubav umre: Ribe ne razgovaraju, Blizanci ignorišu, Vodolije "nestanu"...

Horoskop otkriva kako se pojedini znaci ponašaju kad im je veza u krizi. 

25.07.2020. - 20:00h
Ribe ne razgovaraju, Blizanci ignorišu, Vodolije 'nestanu'...
Ribe ne razgovaraju, Blizanci ignorišu, Vodolije "nestanu"...foto: Depositphotos/Wavebreakmedia

Ovan

U vezama s pripadnicima ovog znaka krizu ćete prepoznati po nedostatku strasti i žara u očima. Štaviše, nedostatak strasti uglavnom je glavni razlog prekida kod Ovnova, a tome prethodi flert sa suprotnim polom. Takođe, kad ljubav počne da se gasi, oni postaju bezobrazni i otresiti.

Bik

Kad su Bikovi zaljubljeni, to je vidljivo već na prvi pogled. Stalno imaju potrebu da dodiruju i maze svog partnera ili partnerku, a kad nestane nežnosti, vreme je da se zapitate. Takođe, teško se odlučuju na prekid veze, ali jednom kad prekinu, više se ne vraćaju starim ljubavima.

Blizanci

Ako se vaš partner više ne smeje, teško komunicira s vama i ne trudi se da bude duhovit, a rođen je u ovom horoskopskom znaku, vreme je za uzbunu. Ipak, oni su prevrtljivog raspoloženja pa ponekad spominju raskid i kad ga ustvari ne žele, pa su velike šanse da se predomisli i nastavi vezu kao da se ništa nije dogodilo.

Rak

Rak je znak koji gotovo nikad ne prekida vezu jer svaku ljubav doživljava kao "onu pravu". Ipak, kad i sam shvati da se vašoj vezi bliži kraj, verovatno će se svim silama truditi da vas iznervira, a zaboraviće i šta je uopšte romantika. Osim toga, postaće neraspoložen i plačljiv.