Astro

Ima li istine? Horoskop otkriva kakav će vaš muškarac biti kao suprug!

Oni koji veruju u horoskop smatraju da zvezde utiču na to kakvi smo kad se zaljubimo. Zabavite se i u nastavku saznaje šta horoskop govori o muškarcima i o tome kakvi su u braku.

28.04.2020. - 18:00h
Šta kaže horoskop? Kakvi su muškarci u braku?
Šta kaže horoskop? Kakvi su muškarci u braku?foto: Depositphotos/Ruslan117

OVAN

Poznat je po svojoj tvrdoglavosti, ali ona se prenosi i u njihov odnos prema supruzi. Ako vole, onda vole zauvek. Nikada ne prestajete da mu budete zanimljivi, uvek vam se divi i željan je novih pustolovina u vašem društvu. Ovnovi su po prirodi vrlo praktični i to je još jedan od razloga zašto su sjajni partneri.

BIK

Vole materijalno bogatstvo i zato im je jako važno da svojoj porodici osiguraju lep dom i redovne godišnje odmore. Bikovi su strastveni i vode računa o kvalitetu seksualnog života jer im je važan fizički aspekt ljubavnog odnosa, ali to ne znači da nemaju srca. Upravo suprotno, vrlo su dragi i ljubazni.

BLIZANCI

Život s pripadnicima ovog znaka nikada nije dosadan. Oni su zabavni, društveni, pričljivi, ambiciozni i vrlo šarmantni. Možda vam se ponekad čini kao da flertaju sa svakom osobom s kojom dođu u kontakt, ali to je jednostavno deo njihove otvorene ličnosti. Nepredvidljivi su i s njima vas očekuju razne avanture.

RAK

On je suprug pun ljubavi. Staložen i stabilan. Fokusiran je na to da vas u svakom trenutku učini srećnom. Maksimalno je posvećen vašem ljubavnom odnosu. Poznato je da su rakovi u dodiru sa svojim osećajima i iz njih nećete morati da izvlačite emocije. Svađaju se razumno i uvek žele što pre da reše problem.

LAV

Nije tajna da lav obožava samog sebe i da je njegov ego poprilično velik, ali to ne znači da će vas zanemarivati. Lav je zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi, sve će uraditi kako bi ona bila dobro i uvek će je braniti. Iz životne partnerke žele da izvuku ono najbolje, da joj pomogni da postane neustrašiva, a istovremeno joj daju osećaj sigurnosti.

DEVICA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najbrižniji su supruzi. Porodica je njegov prioritet u životu i najvažnije mu je da ste vi dobro. Svojoj ženi želi da pruži sve što joj je potrebno jer je njena sreća i njegova sreća.