Astro

Device, poslušajte dobronamerne savete, Vage, ako zauzdate svoju nestrpljivu prirodu biće višestruko korisno!

Ovnovi u okupirani svojim planovima.

04.08.2019. - 07:00h
foto: Depostipthot/pikselstock

OVAN

Zaokupljeni ste svojim ličnim prioritetima i ne želite da trošite vreme na ono što vi smatrate nebitnim. Posvetićete se samo svojim ciljevima. Pokušavate da ostvarite zadovoljavajući dogovor sa emotivnim partnerom, ali se danas teško usklađujete, jer ste oboje tvrdoglavi.

BIK

Vi lično ste danas dobro raspoloženi, pa ćete pokušati da se angažujete više po pitanju nekih obaveza sa kojima kasnite. Očekuje dokumentaciju koja nikako ne dolazi. Jedan novi poznanik vam otvoreno daje do znanja da bi želeo nešto više sa vama, ali vi oklevate da se upustite u jaču komunikaciju.

BLIZANCI

Iako se sve generalno gledano odvija kako treba, vi lično niste u nekom podsticajnom raspoloženju. Zamišljeni ste i zabrinuti za dalje odvijanje situacija, a moguće i da brinete oko nekih dragih osoba. Jedna osoba vam je u mislima, ali niste sigurni da li je dobro da sa njom pokrećete bilo kakvu priču.

RAK

Morate biti angažovaniji po pitanju dogovora danas, jer će samo od vaše inicijative zavisiti da li će se oni i dogoditi i u kom će pravcu ići. Ako vam se neko dopada, nemate više razloga za odlaganje. Vreme je da napravite konkretniji potez.

LAV

Pokušavate nekome da prezentujete svoje ideje, ali druga strana trenutno nema vremena da vas sasluša. Hteli ne hteli ovo ćete morati da odložite za drugi dan. Popodne provedite sa voljenom osobom u nekom dobrom restoranu ili šetnji.

DEVICA

Neko ima razumevanja za vaše ideje, i pokušava da vam skrene pažnju na detalje koje biste mogli da ispravite. Prihvatite ove sugestije, jer su date sa najboljom namerom. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom zbog nekih neočekivanih problema u krugu porodice.

VAGA

Pokušavate da obuzdate svoju nestrpljivost po jednom pitanju i trudićete se da na mirniji način rešavate situacije koje se danas postave pred vas. Budite pametni pa ovakvu taktiku primenite i sa voljenom osobom, jer ćete na taj način lako doći do rešenja nekih pitanja, na obostrano zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Svesni ste da neke planove po pitanju partnerskih odnosa možete ostvariti jedino ako se prilagodite, i to ćete danas i raditi. Smanjili ste svoje zahteve, ali sada očekujete da i druga strana to uradi. Partner vam posvećuje veliku pažnju, obuzeće vas želja za uživanjem i jakim strastima.

STRELAC

Lako ćete dolaziti do dogovora ukoliko se iole potrudite. Angažujte se jer je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Aktivirajte se prema osobi koja vam je zanimljiva, jer možete ugovoriti susret. Lep i ispunjen dan je pred vama.

JARAC

Danas imate veliki uticaj i iskoristite ga pametno – podstaknite druge, i nemojte ih pritiskati. Lako dolazite do dogovora, pa inicirajte jaču komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, jer možete ugovoriti ljubavni sastanak.

VODOLIJA

Čudan dan, niste sigurni šta oni sa kojima ste u kontaktu zaista misle po nekim pitanjima i zabrinuti ste kako će reagovati. Opustite se, situacija će se brzo razrešiti. U emotvnim delu osećate veliki zanos i potrebu za jednom osobom. Oni u vezama razmišljaju o vernosti partnera.

RIBE

Moraćete danas da se postavite manipulativno i malo proračunato ukoliko želite da neke ljude okrenete na svoju stranu. Rezultati će biti polovični, ali sada jedino to možete da postignete. Imate osećaj da partner krije neke stvari od vas, ali ni vi niste u potpunosti iskreni.