Danas je MLAD MESEC - Vodolijama donosi značajne promene, Jarcu novac, Ovnovima novo poznanstvo!

Prvi dan avgusta obeležiće mlad Mesec i velike turbulencije!

foto: Depositphotos/NinaMalyna
foto: Depositphotos/NinaMalyna
.

OVAN

Mlad Mesec u polju ljubavi otvara period novih ljubavnih prilika, kada možete konačno dočekati svoju emotivnu sreću. Danas ćete biti u pokretu, u druženju sa prijateljima i imate velikih mogućnosti za nova poznanstva.

BIK

Mlad Mesec u polju doma i porodice otvara pred vama period kada ćete se u potpunosti angažovati i posvetiti ovom životnom segmentu, gde želite da ostvarite stabilnost i čvrstinu. Danas ćete provesti vreme baš sa familijom, moguća su veselja, proslave i zanimljiva dešavanja.

BLIZANCI

Mlad Mesec u vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora, otvoriće vreme pokreta i velikih aktivnosti u svim segmentima. Tokom dana ćete imati užurbanost, jer verovatno pokušavate da budete na više strana odjednom. Odlična komunikacija sa suprotnim polom.

RAK

Mlad Mesec je aktivirao vaše polje novca i u narednom periodu će vam otvoriti prilike za jače aktivnosti u ovom segmentu. Danas ćete se usmeriti na svoje uživanje, na izlaske sa prijateljima ili emotivnim partnerom, uživaćete u razgovoru i dobroj hrani.

.

LAV

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti doneće vam u narednom periodu velike aktivnosti, i želju da mnoge stvari promenite, bilo u poslovnom, bilo u emotivnom segmentu. Danas se osećate jako dobro, i trebali biste da se usmerite najviše na emotivne i porodične relacije.

DEVICA

Mlad Mesec je aktivirao vaše polje podsvesti, tajni i u narednom periodu ćete promeniti neke svoje stavove po vama bitnim pitanjima. Na drugačiji način ćete funkcionisati, što će vam doneti promene koje su vam potrebne. Danas dosta promenljivo raspoloženje, i nesigurnost u komunikaciji sa drugima.

VAGA

Mlad Mesec u polju prijatelja, budućnosti, kontakata, veza otvoriće pred vama vreme kada ćete moći da preko drugih osoba ostvarite svoje ciljeve, ali i da se dobro provedete i zabavite. Danas je za vas vrlo podsticajan dan i provešćete ga u pokretu, u društvu dragih prijatelja.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u polju karijere donosi vreme kada će se pokrenuti značajne odluke po pitanju posla, a kod pojedinih će ovo rezultovati i promenom radnog mesta ili unapređenjem. Danas ste puni planova, ali imate premalo vremena da ih sve i ostvarite.

.

STRELAC

Mlad Mesec u polju inostranstva, obrazovanja, ekspanzije, sudbine otvoriće period kada ćete se jako angažovati i aktivirati u ovim životnim segmentima. Danas je moguć odlazak na kraće putovanje ili makar izlet sa osobama do kojih vam je stalo.

JARAC

Mlad Mesec u polju kriza, strasti, novca od drugih ljudi, ostavine, banaka pokrenuće vas u narednom periodu da ovaj segment maksimalno raščistite i ugrabite dobre finansijske prilike za sebe. Danas vas očekuju veći troškovi, ali ćete potrošiti pare na svoje zadovoljstvo, pa ne žalite....

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju bitnih partnerskih odnosa, emotivnih i poslovnih, otvoriće pred Vodolijama period kada ćete želeti da ovde napravite značajne promene, učvrstite relacije koje su vam bitne, a one nestabilne sklonite od sebe. Danas odlično raspoloženje i kontakti sa voljenom osobom.

RIBE

Mlad Mesec u polju obaveza, odgovornosti, poslovne svakodnevice otvoriće pred vama vreme kada ćete se jako angažovati da ovaj životni segment sredite i reorganizujete. Danas ćete provesti vreme sa ljudima koje volite, verovatno članovima porodice kojima želite da se posvetite.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.