Astro

Rakovima se danas ukazuje dobra poslovna prilika, Jarčevima će jedan poziv zagolicati maštu...

Kome su zvezde baš naklonjene ovog utorka?

23.07.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/Brainsil

OVAN

Neke teškoće u poslovnom segmentu ste uspeli da prevaziđete i sada pokušavate da se posvetite onome što ste do sada zanemarivali. Okrenite se zaostalim obavezama i završite ih. Trudite se da se uskladite sa voljenom osobom, ali ona je prilično komplikovana u svojim zahtevima.

BIK

Još uvek ste pod velikim utiskom situacija u poslovnom segmentu iz prethodnog dana i pokušavate da raščistite situacije koje su se u međuvremenu zakomplikovale. Planirate da obavite razgovor sa voljenom osobom i pokušate da ispravite neke problematične postupke.

BLIZANCI

Dobar je dan da se posvetite onim obavezama koje su vam važne i koje morate završiti što pre. Imate potrebnu organizovanost, samo nemojte dozvoliti da vam drugi razbijaju koncentraciju. Sve više razmišljate o jednoj osobi i želite da sa njom ostvarite pravi kontakt i komunikaciju.

RAK

Danas će vam se ukazati poslovna ponuda koju ćete vrlo izvesno i prihvatiti, pogotovo što u ovom trenutku ne vidite neko bolje rešenje. Povremene napete situacije sa poslovnim saradnicima rešavate na lakši način. Zainteresovani ste za nekog, ali to još uvek ne pokazujete otvorenije.

LAV

Kao da su se kolege u poslovnom okruženju udružile i ne obraćaju pažnju na ono što pokušavate da im saopštite ili ih zamolite za uslugu. Čini mi se da ste u velikoj meri ostavljeni na cedilu, da se snalazite sami kako znate. Trudite se da popravite utisak koji ste ostavili kod jedne osobe.

DEVICA

Pokušavate da se snađete u nekim poslovnim situacijama koje su prilično nove za vas. Pokušajte da potražite savet od nekog starijeg ili iskusnijeg kolege. Ne znate šta da mislite o nekim partnerovim postupcima. Počinjete da sumnjate, a u isto vreme ne želite da vam misli idu u tom pravcu.

VAGA

Donećete pravu odluku danas, što ćete vrlo brzo i shvatiti, iako ste sumnjali da ćete uspeti da izađete na kraj sa ovom situacijom. Kako dan bude prolazio, tako će se vaše raspoloženje popravljati. U popodnevnim satima moguće je i ostvariti kontakt sa osobom koja vas jako zanima.

ŠKORPIJA

Uspeli ste da postignete jedan dogovor i vrlo ste zadovoljni odvijanjem nekih situacija u poslovnom segmentu. Ako očekujete novčani priliv, on je izvestan u popodnevnim satima. Zajednički sa voljenom osobom prevaziđite neke napete momente u vašem odnosu.

STRELAC

Neke informacije koje dolaze danas do vas niste sigurni kako da shvatite i možete biti zbunjeni. Ne zaključujte na prečac, već dobro razmislite o svemu što ste čuli, a možete potražiti i drugo mišljenje. Bilo bi dobro da pokažete malo više razumevanja u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Svesni ste da vam je ostalo jako malo da biste ostvarili jedan važniji poslovni dogovor i jako ćete se potruditi da to danas i privedete kraju. Možete biti zadovoljni svojim rezultatima. Jedan poziv vas je zaintrigirao i zagolicao vam maštu. Jedva čekate nastavak komunikacije sa ovom osobom.

VODOLIJA

Malo su se strasti i napetosti u poslovnom segmentu smirile, i sada već mnogo racionalnije gledate na neka dešavanja. Danas nećete moći da izbegnete neke situacije, pa pokušajte da im se prilagodite. Stoji vam velika mogućnost obnove kontakta sa osobom koja vas je ranije interesovala.

RIBE

Danas definitivno privodite kraju dogovore koji su vam od velike važnosti. Bićete vrlo inspirisani, puni samopouzdanja i motivisani, pa nije ni čudo što ćete ostvariti dobar rezultat. Jedna osoba vas podstiče na razmišljanja, i unosi vam pozitivan nemir.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.