Astro

Ovnovi danas ne smeju da reaguju na sitnice, Bikovi će danas izbačeni iz takta, a Vodolije uznemirene zbog ponašanja partnera!

Ako je sudeći po prvom radnom danu u ovoj nedelji - biće žestoko!

22.07.2019. - 07:11h
foto: Depositphotos/VaDrobotBO

OVAN

Situacija u poslovnom segmentu samo na prvi pogled izgleda mirno. Očas posla se sve može pokrenuti, i to mnogo brže nego što ste mislili. U emotivnim vezama stoji napetost. Ne reagujte na sitnice, usmerite ovu jaku energiju ka strasti.

BIK

Danas je zaista neophodno da sačuvate svu svoju prisebnost, mada će vas neke poslovne situacije zaista izbacivati iz takta. Problem vam je da se uklopite, ali je to u ovom momentu najbolje po vas. Smatrate da ponašanje voljene osobe prema vama nije ni malo korektno.

BLIZANCI

Pokušavate da sačuvate svu svoju prisebnost i ne odreagujete u nekim poslovnim situacijama. Poslovno okruženje je napeto i za vas bi bilo najbolje da se povučete i izbegnete ubeđivanja i natezanja. Emotivniji ste nego inače i mogu vas pogađati sitnice.

RAK

Jako ste napeti a neke nove poslovne situacije koje se dešavaju oko vas unose vam nervozu. Nemojte se bojati promena, prihvatite ih, na taj način ćete mirnije proći kroz ovaj dan. Vi i partner ne uspevate da u potpunosti prevaziđete neku problematiku u svom odnosu.

LAV

Uspeli ste da pronađete potreban mir u sebi i na lakši način uspevate da prevaziđete neke napetije situacije u poslovnom okruženju. Navukli ste osmeh na lice i vodite svoju politiku, što je i najbolje. Voljena osoba vam može, sa pravom, prebaciti da je zanemarujete.

DEVICA

Rešili ste da ćete konačno staviti tačku na neke obaveze i u potpunosti ste usmereni na njih. Ne računajte na podršku ljudi oko sebe, jer su preokupirani svojom problematikom. Iznenađenje od strane voljene osobe jako će vas obradovati i trudićete se da dodatno ulepšate zajedničke trenutke.

VAGA

Napravili ste vi divne planove za danas, samo je problem što u realnosti teško da ćete uspeti da ostvarite bilo šta od njih. Iznenadni preokreti u poslovnom segmentu odvući će vas na potpuno drugu stranu. Na neka partnerova ponašanja više ne možete da ne obraćate pažnju.

ŠKORPIJA

Neko sa strane se umešao u vaše planove i pokvario ih i sada pokušavate da se pregrupišete i ponovo organizujete, što će ići dosta teško. Ne unosite nervozu u svoje poslovno okruženje. Neka ponašanja emotivnog partnera vam smetaju, smatrate da preteruje.

STRELAC

Neke obaveze koje ste prihvatili vam odgovaraju i radujete se novim počecima. Međutim, nećete uspeti da ovo završite na lagan način, jer vam dosta toga iz poslovnog okruženja odvlači pažnju. Potrebno je mnogo više koncentracije nego što je u ovom trenutku imate. Emotivno promenljivo.

JARAC

Postoje razgovori i dogovori sa poslovnim partnerima oko kojih danas želite da se potrudite i posvetite im pažnju. Imajte vere u svoje sposobnosti, budite na visini zadatka. Divna komunikacija sa nekim preko poslovnog segmenta donosi vam osmeh na lice i zadovoljstvo.

VODOLIJA

Situacije u poslovnom segmentu se dešavaju brzo i van vaše kontrole. Ne budite nervozni, možete izvući najbolje iz svega ovoga, ako budete reagovali na pravi način. Blago ste uznemireni jer smatrate da se voljena osoba ponaša drugačije nego inače...

RIBE

Vi ćete u svom poslovnom okruženju biti dosta korektni prema saradnicima, ali to ne možemo reći i za drugu stranu. Moguće je da neko neće ispuniti svoje obaveze ili obećanja prema vama. U drugom delu dana je moguća jaka komunikacija sa nekim ko vam je vrlo interesantan.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.