Astro

Ako ih "pročitate" na vreme, sve će kasnije biti lakše: Evo šta o braći i sestrama kaže njihov horoskop!

Svakodnevno proveravate vaš horoskop, pogledate i šta zvezde prognoziraju za vašeg partnera ili partnerku? A šta je s vašom braćom i sestrama?

27.06.2020. - 19:57h
Ako ih 'pročitate' na vreme, sve će kasnije biti lakše
Ako ih "pročitate" na vreme, sve će kasnije biti lakšefoto: Depositphotos/Rawpixel

Razumevanje horoskopsih znakova vaših braće i sestara može da pomogne u savladavanju ili barem ublažavanju porodičnih drama, zato pročitajte sve što bi trebalo da znate o njima na osnovu horoskopa:

OVAN

Braća i sestre rođeni u ovom znaku uvek žele da se istaknu kao pojedinci, međutim jako je korisno pronaći način kako sarađivati s njima.

Ovnovi ponekad imaju tendenciju da se osećaju kao crne ovce u porodici, pa se potrudite da se uvek osećaju dobrodošlo, ali i da zadrže svoju nezavisnost.

BIK

Možda će vam se ponekad učiniti da su vaš brat ili sestra rođeni u znaku Bika materijalisti, ali oni samo zaista cene svoje stvari.

Prizemni su i žele da stvari budu jednostavne, a vole pažljivo odabrane poklone.

BLIZANCI

Ako za brata ili sestru imate Blizance, to je osoba koja se lako kreće između "svetla i tame". Blizanci vole afirmativne reči pa ih pohvalite za trud. Ako otkažu dogovor u zadnji čas, ne uzimajte to previše k srcu jer su skloni predomišljanju.

RAK

Rakovi su poznati kao veliki emotivci i negovatelji. Vaš brat ili sestra rođeni u ovom znaku verovatno se prema vama odnose zaštitnički, bez obzira ko je stariji.

Ponekad mogu da šefuju, pa im povremeno prepustite neke bitnije porodične zadatke. Takođe, ako planirate zajednički izlazak ne pozivajte nikog sa strane pre nego što se konsultujete s vašim Rakom jer on mora da se pripremi za dodatni emocionalni napor.