Danas se sklanjajte s puta Bikovima, Vagama bi bilo bolje da ne padaju na provokacije voljene osobe...

Kome ove nedelje sleduje oprez, a kome se nastavlja vikend idila...

foto: Depositphotos/SIphotography
foto: Depositphotos/SIphotography
.

OVAN

Današnji dan bi najbolje bilo iskoristiti u pokretu (oprez po pitanju saobraćaja i dalje stoji pa umesto toga možete otići u šetnju) i u kontaktu sa osobama sa kojima ste bliski. Pojačana energija koju bi trebalo iskoristiti i u nekoj rekreaciji, ili pak u spavaćoj sobi sa voljenom osobom.

BIK

Danas morate da se posvetite obavezama koje vam baš i nisu mile. Bićete prilično nervozni i bolje je da vam se okolina sklanja sa puta. Ono što bi vam sada prijalo je malo mira i tišine daleko od svih, ali na žalost to nećete moći da ostvarite. Prema tome – uklapajte se kako znate i umete.

BLIZANCI

Vi lično ste danas odlično, osećate se mnogo bolje nego u prethodnom dužem vremenskom periodu. Na žalost, ljudi sa kojima dolazite danas u kontakt baš i nisu u nekom raspoloženju i kao da će se truditi da vas iznerviraju maksimalno. Ne dajte da vaš dobar osećaj i entuzijazam ode tek tako.

RAK

Dragi Rakovi, manite te obaveze koje ste sebi zacrtali danas. Dan je suviše dobar da ga provedete na potpuno drugačiji način – u kontaktu sa osobama koje volite. Biće dana da se radi i bude vredan, a ovaj dan iskoristite malo za svoje zadovoljstvo. Makar provedite neko vreme u šopingu sa prijateljima.

LAV

Vi biste na jednu stranu, prijatelji vas vuku na drugu. Naravno, uvek postoji varijanta da napravite kompromis, ako je on ikako moguć. E baš taj kompromis će vam trebati u odnosu sa voljenom osobom, jer se neke napetosti između vas dvoje provlače i dalje. Ne kvarite ovaj dan raspravom.

DEVICA

Porodične obaveze vas vuku na jednu stranu, dok sa druge imate planove koje ste već odavno „kovali“ u svojoj glavi. Kako ćete ta dva segmenta uklopiti, to je već pitanje. A možda će vam najviše prijati da se potpuno opustite i posvetite samo i isključivo sebi. Taj plan već može uspeti u potpunosti.

VAGA

Niti ste vi danas spremni da se prilagođavate drugima, niti su oni spremni da se uklapaju sa vama. Kompromis po bilo kom pitanju će biti zaista teško postići. Ne padajte na sitne provokacije voljene osobe, ali se potrudite i da vi nju ne „podbadate“ nekim primedbama.

ŠKORPIJA

Danas dolazite u kontakt sa ljudima koji su izuzetno tvrdoglavi. Skoro kao i vi. Dok se vi tako budete tvrdoglavili i natezali po nekim nebitnim pitanjima, propustićete vreme koje možete iskoristiti mnogo bolje. Na primer – da se posvetite voljenoj osobi, jer je ovo dan velikih strasti.

STRELAC

Ovaj dan je potrebno iskoristiti samo i isključivo za provod. Doduše, neko će pokušavati da vam nametne obaveze (moguće neko od starijih članova porodice) ali ćete vi vrlo maštovito izbegavati da budete „uhvaćeni“. U odnosu sa voljenom osobom možete biti neuobičajeno grubi bez ikakvog razloga.

JARAC

Danas vam je potrebno da se odmorite i posvetite samo sebi. Beskrajno će vam prijati da se distancirate od svih i provedete neko vreme relaksirajući se, čitajući neku dobru knjigu ili samo razmišljajući. Prijalo bi vam i druženje sa decom, jer donose jednu pozitivnu energiju i raspoloženje.

VODOLIJA

Ovo je dan kada ćete pokušavati da stignete na sto strana i verovatno ćete i uspevati u tome. Želite da se vidite sa nekim ljudima, da završite nešto što ste planirali, da uklopite voljenu osobu u sve ovo....i ako ostane vremena da možda trknete i kupite sebi neku sitnicu. Samo napred, stižete!

RIBE

Neke stvari oko kuće ili članova porodice morate završiti, iako ni malo niste u raspoloženju za to. Najradije biste se povukli i distancirali od svih i bacili se na neko odmaranje i relaksaciju, ali ovo ste obećali, pa sada ispunjavajte kako znate i umete.....

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.