Astro

Bikovima je danas zategnut odnos sa voljenom osobom, Lavovi će morati da naprave kompromis, Vodolije će se opustiti uz partnera...

Ove subote će biti burno!

20.07.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/AlexShadyuk

OVAN

Nervoza i napetost su jako prisutni, pa budite obazrivi u svim komunikacijama tokom ovog dana. Onima koji su vozači savetujemo oprez u saobraćaju, jer ste trenutno dekoncentrisani, a u isto vreme brzate. Današnji dan bi bilo najbolje iskoristiti za neki blaži vid rekreacije ili šetnju van grada.

BIK

Velike poslovne obaveze koje morate završiti tokom ovog dana, a niti imate dovoljno vremena niti imate bilo kakvu podršku i pomoć od drugih. Šta više – osobe sa kojima dolazite u kontakt sada vam samo mogu izazivati nervozu i dodatno vas dekoncentrisati. Napetost u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Stigao vas je umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ako vam je za neki posao potrebna velika koncentracija ili preciznost, pitanje je da li ćete to odraditi kako treba. Moguće su greške. Možda bi bilo dobro da danas uzmete više vremena za svoj odmor i opuštanje.

RAK

Komplikacije u planovima koji su vezani za poslovne obaveze i projekte. Potrebno je promeniti ih u hodu, što će biti prilično teško u datim okolnostima. Neki kompromisi vam nikako neće prijati. Susret sa emotivnim partnerom može biti jako buran. Pokušajte da ovo okrenete na strast.

LAV

Pokušavate da budete tolerantni u jednom dogovoru, ali vas ponašanje druge strane izbacuje iz takta i jako vam smeta. Tenzije su naglašene u odnosu sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, pa će se ovo odraziti i u vašim emotivnim relacijama. Zaista je neophodno da napravite kompromis.

DEVICA

Neke stvari zaista više niste spremni da tolerišete i postavićete jasnu granicu u odnosu sa poslovnim saradnikom ili kolegom. Na žalost, druga strana ne želi da čuje vaše argumente i lako je moguća rasprava. Pokušajte da u odnosu sa voljenom osobom ispravite neke loše situacije.

VAGA

Današnji poslovni tempo vam ni na koji način ne odgovara. U jednom momentu statičnost, u drugom gomila obaveza iz kojih ne možete da se iskobeljate. Teško se uklapate, mada ćete se istinski truditi da neke stvari odradite na vreme. Neraspoloženje se prenosi u odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Danas teško uspevate da se fokusirate na svoje dnevne obaveze. Jako su vam neophodne promene i ne možete da se bavite ustaljenim aktivnostima. Gledaćete da što pre otaljate ono što imate i da pobegnete. Potreban vam je kontakt sa osobom sa kojom ste jako bliski.

STRELAC

Nervoza u partnerskim i saradničkim odnosima. Previše se opterećujete situacijama koje je moguće dosta lako rešiti, ali će biti potrebno više takta i razumevanja sa obe strane. Moguća je neusklađenost sa emotivnim partnerom i teško ćete ostvariti željeni susret.

JARAC

Nerazumevanje je naglašeno u dogovorima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas, ali budite svesni da je i na taj način moguće da će dolaziti do problema. Dobar dan za susrete sa prijateljima ili sa ljudima koje odavno niste videli.

VODOLIJA

Danas bi trebalo da se potrudite i održite dobru komunikaciju sa autoritetima i nadređenim osoboma. Na neke stvari sada ne možete uticati, zato pokušajte da se prilagodite trenutnim okolnostima. Emotivni partner uspeva da vas opusti i oraspoloži i posvetite mu više pažnje tokom dana.

RIBE

Danas je neophodno da napravite ustupak u poslovnim dogovorima, jer je moguće da na drugačiji način nećete uspeti da dođete do rešenja. Neke situacije vam nisu prijatne, ali se morate prilagoditi. U porodičnim i emotivnim relacijama danas je naglašena napetost.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.