Astro

Bikovi danas blistaju na svim poljima, Vagama stižu dobre vesti, a Strelčeve očekuje zanimljivo veče...

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

17.07.2019. - 07:50h
Strelčeve očekuje zanimljivo veče...
Strelčeve očekuje zanimljivo veče... foto: Depositphotos/konradbak

OVAN

Pravi dan da ispravite propuste ili da završite sa jednom dosta opterećujućom obavezom. Danas brzo razmišljate i aktivni ste, pa iskoristite ove trenutke. Sa voljenom osobom je sada moguće poboljšati komunikaciju, mogućnost dosta intenzivnog susreta.

BIK

Osobe koje su vam poslovno bitne danas pozitivno reaguju na vaše predloge i lako će se doći do kompromisnih rešenja i dogovora. Ne ustručavajte se da iznesete svoje mišljenje i stavove. Odličan momenat da nekim sitnim znakom pažnje pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

BLIZANCI

Danas ste odlično motivisani i možete na mnogo lakši način pokrenuti neke stvari u poslovnom segmentu. Okolina pozitivno deluje na vas i daje vam podsticaj za sve ono što radite. Danas ćete dobiti potvrdu da je jedna osoba zainteresovana za vas. Jaka komunikacija.

RAK

Možda ste mislili da je neki vaš plan previše ambiciozan, ali ćete uvideti da ga je danas moguće ostvariti. Prihvatite predlog jedne osobe i saslušajte šta ona ima da kaže po ovom pitanju. Malo ste nervozni, pa će voljena osoba smatrati da vas je nečim iziritirala. Pokažite da to nema nikakve veze sa njom.

LAV

Danas ste maksimalno profesionalni po pitanju obaveza koje ste preuzeli na sebe. Drugi vas podržavaju u vašim planovima. Emotivni partner je danas spreman na više prilagođavanja, jer želi da se uklopi sa vama. Pokažite mu da to umete da cenite.

DEVICA

Jako dobro i podsticajno raspoloženje u poslovnom segmentu i velika volja da bitne obaveze privedete kraju. Budite pažljiviji, jer je otvoren prostor za greške u brzini. Sa voljenom osobom porazgovarajte po nekim pitanjima koja su pravila problem u vašem odnosu.

VAGA

Danas ćete dobiti pozitivan odgovor od poslovnog saradnika koji vam je važan. Našli ste pravi način da prezentujete svoje ideje i predloge. Ovo biste mogli da primenite i na voljenu osobu – i druga strana je voljna da se uskladite. Velika pažnja i nežnost s partnerom.

ŠKORPIJA

Danas sve ono što vam nije važno ostavite po strani i usredsredite se na prioritete. Moguće je da ćete morati da žurite i da završavate sa obavezama u poslednjem trenutku. Dosta razmišljate o nekome i priželjkujete susret. Ukoliko imate partnera – nesporazum u popodnevnim satima.

STRELAC

Primetićete da vam dosta toga ide na ruku tokom današnjeg dana. Potrebna vam je podrška po nekim pitanjima i slobodno je i potražite. Komunikacija sa voljenom osobom vam donosi pozitivnu energiju i optimizam. Lep dan za susret sa partnerom, izađite negde na večeru ili makar u šetnju.

JARAC

Jučerašnji dan vam je bio prilično napet, pa vam je danas potrebno rasterećenje od nekih većih obaveza. Kolege su spremne da priskoče u pomoć, lako uklapanje i pravljenje dogovora. Prepustite inicijativu partneru, jer ima par zanimljivih ideja da se oboje opustite i lepo provedete ostatak dana.

VODOLIJA

Neke okolnosti u poslovnom segmentu su se promenile i pravi je momenat da iskoristite situacije koje se okreću u vašu korist. Dan koji je odličan za bilo koju vrstu dogovora, jer lako komunicirate i imate odlične ideje. Voljena osoba je u podsticajnom raspoloženju, napravite dogovor o susretu.

RIBE

Dosta napetih situacija će se samo od sebe razrešiti, bez vašeg većeg angažovanja. Moguće je na lakši način napraviti kompromise sa saradnicima koji su vam važni. Dobićete veliku podršku od svog emotivnog partnera. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.