Astro

Horoskopski znaci koji će vam zagorčati život - oni su pakao ako ste s njima u vezi!

Održavanje emotivnih odnosa nije ni malo lako. Mnogi ne uspevaju da sklope vezu koja će trajati, a neki horoskopski znaci sami sebi vole da stvaraju probleme i tamo gde ih nema, pa su tako u stanju da upropaste čak i savršen odnos. Drugi pak imaju strah od vezivanja...

11.01.2020. - 20:00h

Lav

Biti sa osobom rođenom u znaku Lava, je pravi izazov. Morate biti neverovatna slušatelj, poslušan i ćutljivko. Nećete uspeti da progovorite, niti da iznesete svoju ideju, jer Lavovi su uvek puni energije, najpametniji i njihove ideje su najbolje. Iako veruju da je to usluga koju vam daruju, vi ipak ne možete biti zadovoljni takvim partnerom.

Devica

Osobe rođene u ovom znaku su brutalno iskrene, do te mere da ih nije briga kako to utiče na druge. I ne razmišljaju kako bi to moglo uticati na vašu vezu. Nikad se ne mogu osloboditi svoje iskrenosti, čak iako bi bili svesni da to loše utiče na njihov život. Iako je to divna osobina koju treba imati, ona ume da kvari vezu i ruši odnos.

Vaga

Oni mogu biti dobri poslovni ljudi, ali im je mana jer iz svakog odnosa žele da izvuku korist. To drugoj strani može dosta da smeta, čini im se da se sve pretvara u koristoljublje. Tako da Vage ustvari često dovedu odnos do toga da se izgube emocije. A hladnoća nikome ne prija.

Škorpija

Biti u vezi s njima je prava drama. Jedan pogrešan potez, i vaš odnos se pretvara u pakao, kontrolu, manipulisanje i ekstrem. Ne verujte im nikada sto posto, bez obzira na to koliko detaljno iskazuju svoju ljubav prema vama.