Astro

Ostaće slobodni, neće se vezati... Horoskopski znaci koji žive za letnje avanture!

Neki ljudi teže ozbiljnoj vezi, dok drugi uživaju u slobodi i ne žele da se vežu. Ako spadate u ovu drugu grupu, onda ste verovatno rođeni u jednom od horoskopskih znakova koji žive za usputne avanture, zbog čega vam leto i jeste omiljeno doba godine.

31.05.2021. - 19:00h

Vodolija

Ukoliko želite avanturu s frajerom koji može da vam postane i odličan prijatelj, potražite neku Vodoliju. One vole da upoznaju nove ljude, da slušaju njihove priče, ali i neopterećeno da uživaju u letnjim romansama. S osobom rođenom u ovom znaku možete da doživite strastveno veče, a već sutradan ujutru zajedno ćete sedeti na kafi i pričati kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u njega, onda biste mogle da ostanete razočarane jer se Vodolije teško upuštaju u ozbiljnije veze.

Blizanci

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole da provode leto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mestu pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete moći sve lako da se dogovorite, pa vam neće kvariti vaše planove, nego će vam se pridružiti. Nakon leta će vas brzo zaboraviti, a to i jeste ono što tražite, zar ne?

Izvor: Index.hr