Astro

Ostaće slobodni, neće se vezati... Horoskopski znaci koji žive za letnje avanture!

Neki ljudi teže ozbiljnoj vezi, dok drugi uživaju u slobodi i ne žele da se vežu. Ako spadate u ovu drugu grupu, onda ste verovatno rođeni u jednom od horoskopskih znakova koji žive za usputne avanture, zbog čega vam leto i jeste omiljeno doba godine.

31.05.2021. - 19:00h
Samo im je avantura u mislima
Samo im je avantura u mislimafoto: Ivanko80/Shutterstock

Osobe rođene u ovim znacima zodijaka uživaju u letnjim romansama i ne očekuju ništa više od toga, a s njima je zabava zagarantovana. Proverite da li ste među njima ili otkrijte u kom bi znaku trebalo da tražite frajera za ovo leto ako ne želite ništa ozbiljno.

Strelac

Strelci su poznati avanturisti u svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni su, pozitivni i spremni gotovo na sve. S osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste da osetite i leptiriće u stomaku. No kad se vaša letnja avantura sa Strelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture.

Ovan

Ovnovi ništa ne shvataju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za letnju romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učiniće vam leto mnogo zabavnijim jer će vas terati da isprobate nove stvari i da se i vi malo, baš poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti. Stoga, ako sanjate o savršenoj letnjoj avanturi koja će skrenuti vaše misli s vaše svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to.