Ostaće slobodni, neće se vezati... Horoskopski znaci koji žive za letnje avanture!

Neki ljudi teže ozbiljnoj vezi, dok drugi uživaju u slobodi i ne žele da se vežu. Ako spadate u ovu drugu grupu, onda ste verovatno rođeni u jednom od horoskopskih znakova koji žive za usputne avanture, zbog čega vam leto i jeste omiljeno doba godine.

Samo im je avantura u mislima, foto: Ivanko80/Shutterstock
Samo im je avantura u mislima, foto: Ivanko80/Shutterstock
.

Osobe rođene u ovim znacima zodijaka uživaju u letnjim romansama i ne očekuju ništa više od toga, a s njima je zabava zagarantovana. Proverite da li ste među njima ili otkrijte u kom bi znaku trebalo da tražite frajera za ovo leto ako ne želite ništa ozbiljno.

Strelac

Strelci su poznati avanturisti u svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni su, pozitivni i spremni gotovo na sve. S osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste da osetite i leptiriće u stomaku. No kad se vaša letnja avantura sa Strelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture.

Ovan

Ovnovi ništa ne shvataju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za letnju romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učiniće vam leto mnogo zabavnijim jer će vas terati da isprobate nove stvari i da se i vi malo, baš poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti. Stoga, ako sanjate o savršenoj letnjoj avanturi koja će skrenuti vaše misli s vaše svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to.

.

Vodolija

Ukoliko želite avanturu s frajerom koji može da vam postane i odličan prijatelj, potražite neku Vodoliju. One vole da upoznaju nove ljude, da slušaju njihove priče, ali i neopterećeno da uživaju u letnjim romansama. S osobom rođenom u ovom znaku možete da doživite strastveno veče, a već sutradan ujutru zajedno ćete sedeti na kafi i pričati kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u njega, onda biste mogle da ostanete razočarane jer se Vodolije teško upuštaju u ozbiljnije veze.

Blizanci

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole da provode leto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mestu pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete moći sve lako da se dogovorite, pa vam neće kvariti vaše planove, nego će vam se pridružiti. Nakon leta će vas brzo zaboraviti, a to i jeste ono što tražite, zar ne?

Izvor: Index.hr