Astro

Ponedeljak je: Naporan dan pred Ovnovima, Blizancima i Vodolijama; Lavovi i Ribe su na "sedmom nebu"

Šta su vama zvezde priredile za prvi radni dan u ovoj nedelji?

08.07.2019. - 07:50h
Neki će imati pune ruke posla danas
Neki će imati pune ruke posla danasfoto: Depostphotos/Wavebreakmedia

OVAN

Od dolaska na posao bićete preokupirani razmišljanjima o tome kako ćete uspeti da izađete na kraj sa nekom problematikom. Bez brige, stvari će se rešiti mnogo lakše nego što to mislite. Iako nećete imati mnogo vremena za voljenu osobu, dobra atmosfera prilikom susreta.

BIK

Mnogo očekujete od jednog poslovnog susreta, ali nemojte biti iznenađeni ukoliko druga strana bude morala da prolongira ili čak u potpunosti otkaže sastanak. U emotivnim relacijama bićete zahtevni prema partneru i biće prilično teško da sa vama napravi neki dogovor.

BLIZANCI

Imate osećaj kao da danas svi nešto očekuju od vas. Do guše ste zatrpani obavezama, ali se trudite da optimistično gledate na situaciju. Čini mi se da vaše voljeno biće danas takođe neće imati preterano razumevanje za vaš umor i nedostatak vremena. Ako se ne vidite, očekujte prebacivanje.

RAK

Danas morate da budete praktični i da se posvetite svakoj sitnici na poslu. Istina je da ćete se truditi da vam ništa ne promakne, ali budite svesni da je mogućnost za greške velika. Ćutke prelazite preko nekih partnerovih reči ili postupaka, iako vam nimalo nije pravo zbog njegovog ponašanja.

LAV

Dosta pritisaka i brzih dešavanja u poslovnom segmentu, jer je potrebno na vreme završiti obaveze. Ipak, na kraju radnog dana bićete zadovoljni postignutim. Intenzivno ćete komunicirati sa osobom koja vam se dopada, danas porukice lete na sve strane....

DEVICA

Promenljivost u raspoloženjima i ponašanjima obeležiće ovaj dan. Moguće je da ste previše opterećeni uspehom nekih svojih projekata. Imate važan dogovor, potrudite se da date sve od sebe. Jake mogućnosti za emotivni kontakt, možda čak i tajne prirode.

VAGA

Tokom dana ste jako usmereni na sva partnerstva, bilo da su ona poslovna ili emotivna. Doduše, ne očekujte lakoću ni u jednom ni u drugom segmentu, jer kao da se neke stvari dešavaju baš na taj način da vas uspore ili zakomplikuju situaciju. No, više sam nego sigurna da ćete sa ovim izaći na kraj.

ŠKORPIJA

Još uvek ste u fazi kada ne možete da pređete preko nekih reči nadređenog, pa ćete i dalje pokazivati odbojnost, oštar jezik i kritičnost. Umesto da se trudite da šefa „spustite“, bolje malo pogledajte oko sebe. Jedna velika šansa može danas proći mimo vas. Emotivno ste skroz dobro.

STRELAC

Danas ima šansi da na blic uzmete neki novac, moguće kroz kratak dodatni posao. Samo nemojte previše da razmišljate, da ova prilika ne bi propala. Danas ste vi lično u poslovnom segmentu korektni, ali drugi baš i ne slede vaš primer. Ne nervirajte se zbog nedokazanih ljudi....

JARAC

Moguće je da danas dolaze neke informacije koje vam se baš i neće dopasti. Moguće je da su u pitanju novine na poslu, pa ćete opet morati da se prilagođavate drugima. Vaša voljena osoba danas ima velike planove i tražiće od vas da se uklopite, kako god znali i umeli.

VODOLIJA

Smeta vam što vas jedan od kolega non stop opominje zbog kašnjenja sa obavezama, pa ćete se jako truditi da se od ranog jutra bacite na posao. Pazite samo da ne pogrešite u brzini. Dan je dobar za komunikaciju sa partnerom, ali ne iznosite preterano teške priče na dnevni red.

RIBE

Smetaće vam što nikako ne uspevate da se uklopite sa drugima. Kao da imate potpuno drugačiji tempo rada i postoji velika neusaglašenost, a uglavnom će kasniti oni. Danas je moguć susret sa osobom koja će vas zaista očarati u toj meri, da ćete teško uspevati da to i prikrijete.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.