Astro

Odustaju od svega: Ova TRI horoskopska znaka imaju najslabiji karakter

I dok su nečija snaga volje i upornost vredni divljenja, ovi horoskopski znaci aplaudiranje na svoj račun retko čuju.

02.08.2020. - 16:00h
Jeste li vi među njima?
Jeste li vi među njima?foto: Depositphotos/creatista

Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci.

Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sledeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

Vaga

Vage vole da žive u svojoj zoni komfora. Svako izlaženje iz nje njima se nimalo ne dopada, stoga su sklone vrlo brzo da odustanu od svega novog što započnu. Ponekad će se radije zadržati na poslu koji im donosi manje, a koji rade već automatski, nego da napreduju u nekim novim izazovima koji će od njih iziskivati trud i predanost.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca su često prilično neozbiljne. Ako ih nešto ne zabavlja, one će od toga bez ikakve griže savesti odustati. Zbog svog vedrog i simpatičnog duha skloni su nagovaranju drugih osoba da obave njihov posao umesto njih što smatraju svojevrsnim uspehom jer nisu morali da se trude, nego su mogli da se bave nečim što im je interesantnije.

foto: Depositphotos/peshkova

Ribe

Iako na početku budu izuzetno zainteresovane za neku odluku, cilj ili projekt, kada vide da stvari nisu baš tako jednostavne razočaraju se i odustanu. Ribe imaju izuzetno slabu snagu volje i teško im je da bude dosledne u bilo čemu. Uspešne Ribe su vrlo verovatno one koje su iza sebe imale podršku jednog od znakova čija je snaga volje dovoljna i za dvoje, poput Lavova, Vodolija ili Bikova.

Izvor: Index.hr