Ako ste Blizanac, današnje probleme rasteraćete dobrim društvom. To ne važi za Device, njima je potrebno da se osame

Neki samuju, a drugi su spremni za druženja i ljubavisanja. Kome ćete se carstvu privoleti?

Vi ste gospođo Devica, foto: Depositphotos/konradbak
Vi ste gospođo Devica, foto: Depositphotos/konradbak
.

OVAN

Danas bi bilo divno kada biste ovaj dan proveli sa ljudima koje volite i koji su vam dragi i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite od svih problema i briga. Imate obaveze, ali one vam trenutno nisu prioritet.

BIK

Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se nameštaju situacije koje vas samo nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savet – obavezno drago biće pod ruku i pravac u neki obližnji restoran na dobar ručak i posle neki šoping po centru grada...

BLIZANCI

Dan koji donosi blago promenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom delu dana ali ih „rasterajte“ druženjem sa ljudima koji su vam bliski.

RAK

Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli tokom današnjeg dana. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama, o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmerite na ono – šta možete uraditi....ali za sebe...

LAV

Dan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Ne zavlačite se u kuću ili u samoću, već pozovite prijatelje na neko zajedničko druženje. Istina je da vam je potrebno vremena i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

DEVICA

Vreme je da se malo maknete iz kuće i da odete na tu proslavu na koju su vas pozvali. Ne izgovarajte se manjkom vremena već idite i provedite se što bolje možete. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

VAGA

Nadam se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vreme u pokretu ili negde van grada. Ako je tako nešto neostvarivo, makar iskoristite ovaj dan da odete zajedno sa voljenom osobom ili sa prijateljima u neko obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

ŠKORPIJA

Vreme je da pokrenete neke pozitivne promene kod sebe. Na primer za promenu biste danas mogli da se odmorite umesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan. Uživajte, opustite se.

STRELAC

Vaša razmišljanja, ali i potezi danas su usmereni najviše na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete ceo dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vreme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo a ne izolovanost i obaveze.

JARAC

Svesni ste da ste neke lične ili porodične obaveze zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi deo dana je dobar da se opustite, relaksirate i posvetite malo vremena i sebi. Moguće je da ćete danas biti van nekih većih društvenih dešavanja.

VODOLIJA

Vi ćete se u potpunosti usmeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno tokom ovog dana osećati nesigurno. I druženje sa decom i boravak na svežem vazduhu može pomoći.

RIBE

Danas ste usmereni na svoj dom, na porodicu, na onaj segment u kome volite i želite da se osetite potpuno sigurno. Uživajte u jednom ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv. Uživajte.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.