Astro

Bikovi se namerili da isteraju stvari na čistac; Strelčeve savetujemo: znamo da sve možete danas, ali ostavite nešto i za sutra!

Ovnovi ove subote zadovoljni i ispunjeni.

06.07.2019. - 07:30h

OVAN

Ovo može biti vrlo interesantan dan u poslovnom segmentu, jer ćete imati veliku pomoć i nekoga ko se može postaviti kao posrednik između vas i bitnog saradnika. Dobri trenuci u emotivnom segmentu, usmereni ste na partnera i on na vas. Zadovoljstvo i ispunjenost.

BIK

Danas ste pomalo statični, promenljivog raspoloženja i biće vam teško da se usredsredite na svoje poslovne obaveze. Trenutno ste usmereniji na emotivni segment jer želite da što više vremena posvetite svom emotivnom partneru. Raščistite neke sitnice u odnosu koje vam smetaju.

BLIZANCI

Danas definitivno imate posla preko glave. Malo neočekivano, jer ste se nadali da ćete sa nekim najvećim obavezama već završiti. Moguće je da je neka papirologija u pitanju. Malo umora u popodnevnim satima, pa je pitanje da li ćete biti u fazonu za ljubavni sastanak.

RAK

Pokušaćete da odložite obaveze koje imate i da se u potpunosti posvetite sebi, ali i svojim prijateljima i društvu. Moguće je da ste obećali neko druženje, koje će se od vas očekivati da ispoštujete. Dobra zabava u popodnevnim i večernjim satima, ali malo vremena za voljenu osobu.

LAV

Danas ćete morati da nekako izbalansirate poslovne i lične interese, jer se prepliću i morate obaveze završiti na obe strane. Napravite dobar plan i organizujte se, da se ne biste u nekom trenutku u potpunosti „pogubili“. Emotivno dobar dan, naročito za nova poznanstva i flertovanje.

DEVICA

Pokušavaćete da danas stignete sve – i da obavite ono što vam je poslovno važno, i da ispoštujete prijatelje, ali i da ne zanemarite voljenu osobu i njene potrebe. Praktični ste, pa ćete uspeti da se nekako organizujete i da svakom od ovih segmenata posvetite dovoljno pažnje.

VAGA

Danas vas je već pomalo uhvatio umor nakupljan u prethodnim danima, pa ćete gledati da svaku priliku iskoristite i da se opustite. Ako imate poslovnih obaveza, ovo će ići nešto teže i pokušajte da budete pažljivi, jer možete napraviti i neki propust. Opustite se u izlasku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Danas se vaši planovi odvijaju na najbolji mogući način i uspećete da završite sve ono što ste namerili. A namerili ste zaista puno toga. Doduše, budite sigurni da ćete se na kraju dana osećati prilično isceđeno. Mada, čak i u takvom stanju verovatno ćete ugovoriti i neki izlazak sa prijateljima.

STRELAC

Mnogo toga biste trebali da završite u poslovnom segmentu, ali vas očekuju i obaveze koje se vezuju za kuću, pa prosto nećete znati na koju stranu pre da se okrenete. Nemojte samo preplitati ove obaveze, jer ćete uneti zbrku sami sebi. Ono što ne morate – ostavite za drugi dan.

JARAC

Imate velike planove za emotivni susret sa partnerom ili sa osobom koja vam je jako privlačna i sa kojom održavate kontakt. Pitanje je da li ćete to uspeti da uklopite sa poslovnim obavezama koje će u poslednjem trenutku iskrsnuti. Budite smireni i napravite dobar plan.

VODOLIJA

Danas ćete verovatno gledati da ostanete kod kuće. Ako imate poslovne obaveze ili ćete ih odraditi na brzinu, ili ćete pokušati da ih završite iz kućnog ambijenta. Ono što vam je danas potrebno jeste da sebi priuštite dovoljno odmora i relaksacije, još bolje – u društvu voljene osobe.

RIBE

Iako je ovo dan kada možete dosta toga uraditi po pitanju komunikacije sa poslovnim partnerima, ipak je pitanje da li ćete želeti da svoje vreme u potpunosti uložite u posao. Nekako mi se čini da ćete ipak dobar deo dana iskoristiti za šetnju, za druženja i za razgovore sa dragim osobama.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs