Astro

Oh, more, more: Kako se vaš horoskopski znak ponaša na plaži?

Ovih dana svi mi sanjarimo o moru i plaži, a čini se da svoje prste u tome, u čemu tamo najviše uživamo, ima i horoskop.

03.07.2019. - 19:30h
Kako se vaš horoskopski znak ponaša na plaži?
Kako se vaš horoskopski znak ponaša na plaži?foto: Depositphotos/tomasfoto

Evo čemu koji znak zodijaka teži na plaži.

Ovan
Ovnovi su poznati po tome što uvek pronalaze aktivnosti uz koje im nikad nije dosadno. Izuzetak nije ni plaža. Njemu je naprosto nepojmljivo da samo leži i upija sučeve zrake, pa se zato okreće sportskim aktivnostima. Bilo da je reč o odbojci na plaži, skijanju na vodi ili nekoj drugoj aktivnosti, Ovnovi u tome pronalaze svoje zadovoljstvo.

Bik
Bik odmor, pa tako i onaj na plaži, smatra vremenom namenjenom opuštanju, druženju s prijateljima i porodicom, ali i dobroj hrani. Može li pritom da uživa u nekom restoranu koji se nalazi tik uz plažu ili pak sam da donese svoje grickalice na plažu, biće najsrećniji na svetu.

Blizanci
Blizancima su od dnevnih aktivnosti na plaži draže one večernje i noćne. Tako će uživati u romantičnim šetnjama uz more, paljenju vatre, pesmama uz gitaru i druženju s najmilijima.

Rak
Ni Rakovi nisu daleko od uživanja u romantici na plaži. Štaviše, gledanje zalaska sunca predstavlja im jednu od omiljenih aktivnosti, a ako je uz njih i voljena osoba, slika ne može biti savršenija.

Lav
Lavovi, koji i inače u životu uživaju punim plućima, te retko imaju loše dane, nastoje da iskoriste svaki trenutak na plaži. Kako su i pravi sportski tipovi, često posežu za adrenalinskim vodenim sportovima, s tek po kojim minutom mirnog ležanja na peškiru.

Devica
Koliko god inače volela društvo, Devica vreme na plaži smatra samo svojim. Zato se uz debeli sloj zaštitne kreme sklanja u hladovinu, uzima dobru knjigu u ruke i uživa. Za nju nema veće sreće na godišnjem od tih nekoliko sati mira.

Vaga
Vagama, koje i inače drže do izgleda i detalja, plaža predstavlja savršenu scenografiju za okidanje brojnih fotografija. Bilo da se na njima nalaze one same, prijatelji, porodica ili naprosto detalji s plaže, Vage ovde napokon sebi daju oduška, pa se memorija njihovih uređaja vrlo brzo puni.

Škorpija
Škorpija nije jedan od onih znakova koji na plažu dolazi da bi upijao boju. Nepojmljivo mu je celodnevno izležavanje tokom godišnjeg odmora. On uvek nastoji da otkriva nove stvari, pa će tako biti najsrećniji kada se s maskom i perajima uputi u istraživanje podvodnog sveta. Tako može da provede sate.

Strelac
Gde se može upoznati više ljudi nego na plaži? Tom se mišlju vodi Strelac koji će bez problema na plaži započinjati razgovore s nepoznatim ljudima, razmenjivati brojeve i imena na društvenim mrežama.

Jarac
Jarac je poznat kao vrlo kreativan znak, koji je zadržao dete u sebi. Zato će se na plaži bez imalo problema pridružiti malim rođacima ili deci u izgradnji kula od peska i svega što ide uz to.

Vodolija
Vodolija živi za more. Kada dolazi na plažu, ne pada joj na pamet da bude van vode više od nekoliko minuta. Skokovi u vodu, plivanje stotina metara u komadu i uživanje u ostalim vodenim sportovima, Vodolijama predstavlja idealan dan na plaži.

Ribe
Baš kao i Vodolija, Ribe su znak koji jednostavno uživa na plaži. Za razliku od Vodolije, Ribama nisu toliko važne aktivnosti. Malo će se brčkati u vodi, a potom skloniti u hlad. Sentimentalne Ribe su onaj tip osoba koje mogu satima zamišljeno da gledaju u morsko plavetnilo i da razmišljaju o životu. Dokle god je u blizini voda, Ribe su srećne!

Izvor: Zadovoljna.hr