Astro

Pet razloga zašto je dobro da imate osetljivog Raka za prijatelja

Za Raka važi jedno pravilo - jako ga je teško upoznati i naterati ga da spusti gard i pusti vas u svoj svet. Ali, kada to jednom uradi, imaćete prijatelja za ceo život. Ako ste već uspeli da steknete takvog prijatelja, potrudite se da ga nikad ne povredite. Oni nisu od onih osvetoljubivih, već su od onih ljudi koji će tiho patiti i ponovo se vratiti u svoju ljušturu.

22.06.2020. - 19:30h

Nezavisnost

Rakovi su veoma kompleksne ličnosti. Oni su nekada dovoljni sami sebi, ali to je na površinskom nivou. Stoga ih nikada neće uhvatiti kako ispituju partnera da li ih voli, već će delovati samopouzdano. Ali čim zagrebete ispod površine i malo ih bolje upoznate videćete da je i njima potebna sva ta ljubav koju nesebično daju svim drugima. To su obično one osobe oko vas koje su uvek u vezi ili imaju sklonost ka vezama za jednu noć. Ne žele da budu usamljeni. Međutim, kad psihični sazre, i prevaziđu dečije bolesti nesigurnosti, Rakovi su najbolji partneri.

Kontradiktornost

Rakovi su, od svih znakova, najmanje dosledni. Jednog trenutka im se ide na žurku, a već u sledećem oblače pidžamu i spremni su za spavanje. Često menjaju mišljenje, i teško ih je pratiti. Sa njima je jedino rešenje stprljivost jer se nikada neće promeniti. Prihvatite ih zbog svih divnih osobina koje poseduju i naviknite se i na te malene iritirajuće karakteristike. Zanemarljive su u poređenju sa ljudskom toplinom osoba rođenih u znaku Raka.

Izvor:: Luftika