Pun Mesec danas donosi nove šanse: Ovnovima za ljubav, Bikovima za bolje poslove, Blizancima za "presek stanja"...

Šta su vama zvezde priredile za prvi radni dan ove nedelje?

Šta su vama zvezde priredile za prvi radni dan ove nedelje?, foto: Depositphotos/olly18
Šta su vama zvezde priredile za prvi radni dan ove nedelje?, foto: Depositphotos/olly18
.

OVAN

Ući ćete u novu radnu sedmicu sa punim Mesecom u polju planova, inostranstva, obrazovanja, putovanja. Vaš trud u ovim segmentima daće rezultate, ne odustajte od svojih ciljeva. Poznanstvo preko posla može nekima danas usmeriti emotivni deo u potpuno drugačijem pravcu.

BIK

Pun Mesec u polju kriza i promena doneće vam danas specifično raspoloženje i osećaj da su mnoge situacije pri kraju. Ne budite iznenađeni ukoliko danas poslovni segment bude užurban, ali i sa velikim mogućnostima da vam donese potpuno neočekivane, pozitivne događaje.

BLIZANCI

Današnji pun Mesec u polju vaših ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava označava kulminaciju u nekim saradnjama i prelazak na drugačiji nivo...ili vaš odlazak na potpuno drugu stranu. Neke šanse se tokom ovog dana mogu otvoriti potpuno neočekivano i u poslu i u emotivnom delu.

RAK

Današnji pun Mesec u polju koje vlada obavezama, poslovnom svakodnevicom i zdravljem označava da ste u periodu kada biste ovim segmentima trebali da posvetite punu pažnju i da završite sve one obaveze koje imate. Danas moguće bitno poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža.

LAV

Pun Mesec tokom današnjeg dana je u vašem polju ljubavi i nagoveštava mogućnost velikih preokreta u ovom segmentu. Konkretno su danas mogući neki problemi u porodičnim odnosima i emotivnim vezama. Imate želju da presečete neke stvari.

DEVICA

Današnji pun Mesec je u vašem polju doma i porodice, privatnih poslova. Trenutno ste u periodu kada morate shvatiti šta je ono što vam je suštinski važno i potruditi se da napravite dobar temelj i osnovu za dalje. Danas blago promenljivo raspoloženje, ali uglavnom uspevate da se izborite sa tim.

VAGA

Današnji pun Mesec se nalazi u vašem polju okoline, kratkih putovanja, komunikacije, dogovora. U periodu ste kada morate završiti neke stvari koje ste otpočeli, da vam kasnije ne bi predstavljale problem. Danas ćete se osećati raspoloženo i spremno da napravite neke velike promene.

ŠKORPIJA

Pun Mesec u vašem polju posla i novca označava kulminaciju u dešavanjima u ovom segmentu, ali nagoveštava i velike promene koje su pred vama. Danas su moguće ponude koje će biti teško odbiti, a postoji i spremnost kod vas da napravite potrebne „rezove“. Emotivno izuzetan dan.

STRELAC

Današnji pun Mesec u vašem znaku doneće vam potrebu da lične prioritete i planove konačno ili privedete kraju ili pokrenete. Šta god da radite – budite svesni da sada ulažete u budućnost. Iako ćete povremeno imati osećaj da kasnite nemojte brinuti – na pravom ste putu. Ima vremena za sve.

JARAC

Pun Mesec u vašem polju podsvesti vama donosi završetak perioda u kome ste se osećali nesigurno. Vrlo su blizu trenuci velikih promena, a nešto od toga ćete osetiti i danas. Najveće promene će se dogoditi u emotivnom segmentu gde je moguće da upoznate osobu koja može biti jako značajna po vas.

VODOLIJA

Današnji pun Mesec u polju prijatelja, kontakata, veza otvoriće Vodolijama mogućnosti da uz podršku ljudi koji su im važni ostvare ono što su planirali. Konkretno će se danas dogoditi neke bitne situaicije, vezane za privatne poslove i emotivni segment. Mogućnost jakog novog poznanstva.

RIBE

Današnji pun Mesec u vašem polju karijere i statusa doneće Ribama promenu u planovima i okretanje na možda potpuno drugačiju stranu i u poslovnom, ali i u emotivnom delu. Dan će biti ispunjen i užurban – sačuvajte svoju prisebnost i hladnu glavu.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.