Astro

Uspešan dan za Ribe, Vage dobijaju interesantan predlog, Jarac mora da se pokrene!

Astro prognoza za četvrtak, 13. jun: 

13.06.2019. - 08:00h
foto: Depositphotos/DmitryPoch

OVAN

Danas vaše reči imaju veliku težinu i značaj, pa se potrudite da se na pravi način predstavite ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Verujem da ćete u poslovnom segmentu to i uspeti. Ipak, izgleda mi da kada je emocija u pitanju, nećete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom. Blago neraspoloženje.

BIK

Odličan dan, kada imate pravu meru u svemu što radite. Takođe, pristup poslovnim saradnicima je aktivan, angažovani ste i nije ni čudo što ćete biti više nego zadovoljni rezultatima. Ne ubeđujete se sa voljenom osobom oko nekih potpuno nevažnih pitanja. Spustite loptu.

BLIZANCI

Jednu situaciju u poslovnom segmentu doživljavate kao izazov, jer ste svesni da drugi misle da nećete uspeti da je na zadovoljavajući način rešite. Jednoj osobi posvećujete svoju punu pažnju, ali ne dobijate dovoljno sa njene strane da biste bili sigurni da li joj se dopadate ili ne.

RAK

Prvi deo dana, to jest jutarnji sati, biće prožet nervozom i nemogućnošću da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Drugi deo dana je bolji, ali ćete ipak svoj mir pronaći tek u kontaktu sa emotivnim partnerom. Moguć je zajednički izlazak na ručak ili na večeru.

LAV

U prvom delu dana ćete se boriti sa nekom unutrašnjom nesigurnošću. Moguće je da ste zabrinuti nekolegijalnim potezom jedne osobe. Pustite, svako pre ili kasnije pokaže svoju vrednost. U kontaktu sa voljenom osobom stoji blaga nervoza, ali ovo ćete uspevati da kontrolišete.

DEVICA

Kao i uvek, i danas ste spremni da priteknete u pomoć kolegama kojima je to potrebno. No, sigurno je da ćete ostaviti dovoljno vremena i za svoje obaveze. Jedna osoba vas jako privlači, ali i pored sve upornosti, teško ostvarujete pravi kontakt sa njom. Ipak, nemate nameru da odustanete.

VAGA

Nemojte dozvoliti da danas neko utiče na vas svojim negativnim stavom. Vi najbolje znate svoju vrednost, kao i kvalitet onoga što radite. Nekim ljudima je zajedljivost i cinizam očigledno u krvi, ne padajte na to. Voljena osoba ima neke zanimljive predloge za vas. Vredi razmotriti ih...

ŠKORPIJA

Ne uzimajte sve informacije danas zdravo za gotovo, jer biste se kasnije mogli razočarati kada shvatite da neke od njih nisu tačne. Zato ne reagujte i ne radujte se pre vremena. Blagi gubitak energije, pa možda nećete biti dovoljno raspoloženi za susret sa voljenom osobom.

STRELAC

Danas je najbolje u potpunosti se posvetiti obavezama i sve druge planove potisnuti u stranu. Ne dozvolite da se dodatno gomilaju stvari koje ćete svakako morati završiti kad tad. Nije vam jasno zašto voljena osoba konstantno menja raspoloženja. Ne možete nikako da je razumete.

JARAC

Onim ljudima koji su vam bitni za poslovni segment danas možete na pravi način objasniti i prezentovati neke svoje ideje i planove. Vreme je da se aktivirate u mnogo većoj meri. Teško je da ćete danas uspeti da ostvarite pravi kontakt sa emotivnim partnerom. Razmimoilazite se što se vremena tiče.

VODOLIJA

Odličan dan da zažive neke promene koje ste odavno pokušavali da pokrenete. Takođe, nemojte se iznenaditi nekom prilično solidnom, neočekivanom sumom novca. Imate svu moguću pažnju voljene osobe, ali premalo vremena da danas provedete sa njom.

RIBE

Danas imate sve što vam je potrebno da ostvarite jedan uspešan dan. Dovoljno ste motivisani, dobro raspoloženi i kontakti sa ljudima će vam pričinjavati zadovoljstvo. Voljena osoba je danas spremna da vam se u potpunosti posveti. Njena podrška je nešto što vam je sada neophodno.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.