Astro

Device danas očekuje flert na poslu, a možda i ulazak u avanturu! Škorpijama sleduje novčani dobitak...

Horoskop za utorak, 11. jun...

11.06.2019. - 08:00h
foto: Depositphotos/DimaBaranow

OVAN

Opustite se po nekim svojim planovima vezanim za poslovni segment. Situacije napreduju dobro, samo je danas tempo nešto sporiji. Uspećete do kraja dana da realizujete zamišljeno. Primećujete da se jedna osoba sa kojom ste poslovno vezani itekako angažuje oko vas. Osećate veliku privlačnost.

BIK

Osećate da su neke promene počele da se dešavaju. Svesni ste da još mnogo toga morate uraditi da biste ostvarili ono što ste planirali, ali sada radite sa mnogo većom energijom i entuzijazmom. Voljena osoba vas danas može prijatno iznenaditi. Odgovorite jednakom merom.

BLIZANCI

Moguće je da očekujete neki priliv, ali je malo verovatno da će on danas biti realizovan. Ne brinite, isplata dolazi već u narednim danima. U nekom novom poznanstvu komunikacija se dosta brzo razvija. Zadovoljni ste u kom pravcu sve ovo ide.

RAK

Nemojte padati u dubiozu ukoliko vam nadređeni danas skrene pažnju na to da ste napravili neki propust. Ne shvatajte ovo odmah drastično, već pre kao pozitivan podsticaj da grešku i ispravite. Oraspoložiće vas prisustvo i pažnja voljene osobe, ali i malo lakog flerta sa kolegom.

LAV

Očekujete mnogo od jednog dogovora i opeterećujete se razmišljanjima. Nerviranjem situaciju nećete niti promeniti niti ubrzati, pustite da stvari idu spontano, same od sebe. Uznemireni ste zbog nekog postupka osobe koja vam je simpatična, jer kvari sliku koju ste imali o njoj.

DEVICA

Vaša pažnja je danas rasuta na više strana. Poslovne obaveze će vam verovatno oduzeti dosta vremena, ali ćete moći da budete zadovoljni rezultatima. Susret sa nekim koga dugo niste videli neće ispuniti vaša očekivanja. Devicama moguć danas flert preko posla, čak i ulazak u avanturu.

VAGA

Svojom inicijativom i angažovanošću pokrenućete jedan dogovor, koji već duže vreme stagnira. Vaše ideje su u ovom periodu više nego dobre i skrenite pažnju nadređenom na njih. Jedna osoba se vrti danima oko vas i pokušava da vas osvoji. Možda ćete danas pristati na izlazak sa njom.

ŠKORPIJA

Niste planirali da neke poslove završavate danas, ali situacije će se namestiti baš u tom pravcu. Takođe, novčani segment je danas povoljan, mogući su prilivi koje niste očekivali. Angažovani ste prema voljenoj osobi i posvećujete joj punu pažnju. Emotivno zadovoljstvo i strast.

STRELAC

Nesklad u onome što ste planirali i u onome što možete ostvariti. Može vas oneraspoložiti i manji trošak ili neplanirani izdatak za kuću. Preosetljivi ste u odnosu sa voljenom osobom i možete prenagljeno reagovati, iako sa njene strane nije postojala nikakva loša namera. Budite malo smireniji....

JARAC

Morate se angažovati po pitanju nekih ličnih prioriteta i moguće je da nećete moći da obratite dovoljno pažnje na svoje obaveze. Postoji mogućnost za greške, ali i za kritiku od strane starijeg kolege. Iako vam neko jasno pokazuje svoju naklonost, ustručavate se da napravite neki konkretniji potez.

VODOLIJA

Kolege su danas očigledno samo na rečima jake, jer kada vam bude zatrebala konkretna pomoć, svi će nestati u nepoznatom pravcu. Prija vam što vam jedna osoba posvećuje pažnju, ali nikako ne uspevate da provalite da li je samo ljubazna ili je emotivno zainteresovana za vas.

RIBE

Vaše su misli danas malo opterećene emotivnošću, i teško je da ćete moći da pružite svoj pravi doprinos u poslovnom segmentu. Pazite samo da ne propustite nešto što vam je važno ili zbog čega bi vam saradnici mogli zameriti. Nezadovoljstvo ljubavnim životom je evidentno.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.