Astro

Lavovi danas ne smeju da žure, Rakovima i Škorpijama je dan za emotivne susrete, Ribe da slušaju intuiciju!

Poslednjeg radnog dana u nedelji, Zvezde otkrivaju...

07.06.2019. - 08:00h
foto: Depositphotos/Syda_Productions

OVAN

Izuzetno značajan dan u poslovnom segmentu. Dobijate pomoć, podršku ili posredovanje od strane nekog. Mogućnost sklapanja poslovnog dogovora, nezaposlenima pozitivne informacije. Partner se trudi da vam se približi. Jedna osoba se u velikoj meri angažuje oko vas.

BIK

Bitne komunikacije u poslovnom segmentu. Mogućnost dogovora sa osobom sa kojom već duže vreme pokušavate da ostvarite kontakt. Pravo vreme za pokretanje i na emotivnom planu. Jednoj osobi sada možete da date do znanja koliko ste za nju zainteresovani.

BLIZANCI

Posla preko glave. Neke situacije su vam pomalo komplikovane, ali se trudite da strpljivo i uporno dođete do rešenja. Vesti o papirima ili dozvolama koje očekujete. Spremni ste da se po nekim pitanjima otvorite emotivnom partneru.

RAK

Morate da prevaziđete neke situacije u jednoj komunikaciji tokom današnjeg dana. Smetaju vam sitnice, ali nemojte dozvoliti da to utiče na celokupan odnos sa ovom osobom. Dan je dobar za emotivne susrete i kontakte, a možete i upoznati nekog zanimljivog tokom kasnog popodneva ili večeri.

LAV

Pokušavate danas da se uskladite. Postoji raskorak između ličnih i poslovnih prioriteta i biće vam pomalo teško da nađete pravu ravnotežu i obavite sve ono što vam je važno. Ne žurite, jer ćete na taj način samo uneti sami sebi zbrku i pometnju.

DEVICA

Da, bilo bi zaista divno da danas možete na pet strana odjednom, ali to je nemoguće. Previše ste preuzeli na sebe i nećete moći da obavite sve što ste namerili. Pošto ne želite ni od čega da odustanete onda fukcionišite po principu – polako rešavajte jednu po jednu situaciju.

VAGA

Moraćete danas da promenite nešto u svojim planovima ili pristupu osobama koje su vam poslovno važne. Onim tempom koji ste vi zacrtali nećete moći da postignete željeno. Spustite loptu u nekim situacijama, ne raspravljajte se i ne inatite. Opustiće vas susret sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Svi planovi se danas odvijaju sporo, ali sigurno. Možda biste vi hteli da neke situacije i ubrzate, ali ćete shvatiti da ne možete da utičete na okolnosti i na druge ljude. Danas je pravi trenutak za susret sa voljenom osobom ili komunikaciju sa nekim ko vam se dopada.

STRELAC

Dan velikih aktivnosti u poslovnom okruženju i sa kolegama. Moguće je da trebate da obavite i neke privatne poslove, pa nisam sigurna kako ćete uspeti da se uskladite, jer ste dosta ograničeni vremenskim rokovima. Pokušajte da napravite plan i da se organizujete.

JARAC

Nekako ste sve ono vezano za posao danas potisnuli. Situacije se ovde odvijaju nekim regularnim, normalnim tempom, a vi imate više nego dovoljno vremena da razmišljate o nečemu što vam je trenutno mnogo bitnije – o ljubavi. Danas je dan baš za to, za emocije i zadovoljstvo.

VODOLIJA

Odličan dan za privatne poslove, za redovne obaveze, za sve ono što do ovog trenutka niste mogli da završite. Nekako ćete sada imati dovoljno vremena i sve uklopiti. Želite da provedete što više vremena sa nekim ko vam je jako bitan. Mogućnost iznenadnog susreta sa simpatijom.

RIBE

Dan koji je pun podsticajnih dešavanja i na poslovnom, ali i na emotivnom planu. I u jednom i u drugom segmentu imate mogućnost novog poznanstva koje će vam odmah zaokupiti pažnju. Poslušajte svoju intuiciju i angažujte se, ovo može biti značajno po vas.