Današnji dan Ovnovima donosi raspravu sa partnerom, Device upoznaju osobu koja će ih očarati, Vodolijama kreće na bolje...

Horoskop za 30. maj, predviđa:

foto: Depositphotos/apid
foto: Depositphotos/apid
.

OVAN

Današnji dan vam donosi dozu impulsivnosti i nervoze. Sklanjajte se od rasprava, budite oprezni u saobraćaju. Takođe, možete imati problema sa tehničkim sredstvima, kompjuterom, mobilnim telefonom. Moguće rasprave sa voljenom osobom.

BIK

Nešto vezano za poslovni segment se može otvoriti prilično neočekivano, iako ste bili ubeđeni da vam je ta opcija zatvorena. Shvatate da je moguće da ostvarite nešto što ste isplanirali. Unutrašnja nervoza, pa birajte reči u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Jedna ponuda je došla do vas prilično neočekivano a nemate mnogo vremena da razmišljate o njoj. Niste sigurni da li ste sada spremni na ovakvu promenu. Opterećuje vas nesređena situacija sa emotivnim partnerom. Razgovarajte, ali budite smireni.

RAK

Dan je nepovoljan za komunikaciju sa nadređenima, jer možete reći nešto prilično ishitreno što bi vam moglo biti zamereno. I u kontaktu sa bitnim poslovnim saradnicima budite spremni na kompromis. Promena plana u poslednjem trenutku, pa ćete umesto na sastanak otići da vidite prijatelje.

LAV

Moraćete u potpunosti da promenite sve ono što ste planirali za današnji dan, jer će se od ranog jutra nametati situacije koje moraju da budu prioritetne. Očekujte dosta nervozan i napet dan. Partner očekuje susret, ali moguće je da nećete moći da ga ispoštujete.

DEVICA

Dan je odličan za pregovore, dogovore, komunikaciju generalno, ali budite malo obazrivi. Na granici ste da budete impulsivni i nametljivi, a to vam nikako ne bi išlo na ruku. Danas moguće poznanstvo sa osobom koja će vas u potpunosti očarati na prvi pogled.

VAGA

Komunikacija sa poslovnim partnerima danas ide u neočekivanom smeru i moguće je da druga strana uvodi novine na koje vi niste uopšte pripremljeni. Nikako danas ne uspevate da se uklopite sa voljenom osobom, jer menja planove iz minuta u minut.

ŠKORPIJA

Užurbanost, brzina, neočekivani događaji. Poslovni segment je pun ovakvih dešavanja danas. I pored tempa koji vam je nametnut, odlično se snalazite i ne odustajete od planiranog. Ni danas ne uspevate da „ispeglate“ neke situacije sa partnerom, iako pokušavate.

STRELAC

Već ste mislili da vam se jedna poslovna ponuda izmakla iz ruku, pa će vas danas iznenaditi ponovno pokretanje komunikacije u tom pravcu. Možete na brzinu napraviti jedan odličan dogovor. Novo poznanstvo će vam ulepšati današnji dan. Mogućnost flerta i avanture.

JARAC

Odličan dan da na brzinu rešite neke problematične poslovne obaveze. Doduše, i vi ćete se nervirarati zato što će dosta toga u međuvremenu neočekivano iskrsnuti, no i to spada u deo posla. Neodlučni ste da li da se više aktivirate prema jednoj osobi koja vam je jako privlačna.

VODOLIJA

Neke su se stvari u poslovnom segmentu pokrenule na bolje i to preko noći. Informacije koje dobijate su odlične po vas i donose vam dobro raspoloženje. Imate velike mogućnosti da danas upoznate izuzetno zanimljivu osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled.

RIBE

Poslovni segment je danas u isto vreme podsticajan, ali i donosi vam veliku nervozu. Istina je da će dosta toga danas ići nepredviđenim tokom, ali vam se stvarno otvaraju dobre prilike da nešto bitno dogovorite. Partner vas iznenađuje svojim ponašanjem.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.