Astro

Bikovi nezadovoljni promenama koje uvodi partner, ali ćute; Ni Blizancima ne odgovaraju pojedina rešenja...

Vage imaju osećaj da ih parner ne razume.

27.05.2019. - 08:17h
Za neke znake težak dan, a za neke
Za neke znake težak dan, a za nekefoto: Depositphotos/AlexShadyuk

OVAN

Odlična komunkacija sa saradnicima i poslovnim partnerima. Imate mogućnosti da kroz inicijativu pokrenete ona pitanja koja vas interesuju. Drugi deo dana vam donosi veću interakciju sa osobom koja vas jako privlači, a koju ste nedavno upoznali.

BIK

Danas možete na lakši način razrešiti neke situacije i u poslovnom, ali i u porodičnom segmentu, samo je potrebna vaša jača inicijativa. Ne dozvolite da ove šanse prođu mimo vas, ne budite neaktivni. Partner u odnos uvodi neke promene koje vam se ni malo ne dopadaju. Ipak, za sada ćutite.

BLIZANCI

Odličan dan je pred vama, malo toga nećete uspeti da realizujete na onaj način na koji ste zamislili. Više nego dobra saradnja sa kolegama. Emotivni partner pokazuje dobru volju da reši problem koji se od skora pojavio. Prihvatite, ne inatite se bez potrebe.

RAK

Dan velike angažovanosti u poslovnom segmentu, ali ćete se osećati dobro jer ćete uspeti da završite više od onoga što ste očekivali. Prema emotivnom partneru nastupate dosta taktično. Druga strana će vam uzvratiti istom merom.

LAV

Danas ste u dosta dobrom raspoloženju, pa ćete lakše prelaziti i preko nekih sitnijih napetih situacija u poslovnom segmentu. Dobar momenat da odradite obaveze koje konstantno odlažete. Odličan dan za nova poznanstva. Flertovanje naglašeno.

DEVICA

Imate svu potrebnu podršku da biste napravili značajniju promenu u poslovnom segmentu. Privatnicima ide bitan poslovni razgovor. Dan sklada i podsticajnog raspoloženja sa emotivnim partnerom. Neke nesuglasice možete rešiti očas posla.

VAGA

Angažujete se oko poslovnog dogovora, iako mislite da je teško da ćete uspeti u svojim namerama. Ipak, rezultat vas može iznenaditi. Imate osećaj da vas partner ne podržava i da ne razume principe po kojima funkcionišete.

ŠKORPIJA

Raščistili ste dosta važne poslovne obaveze u prvoj polovini dana i drugi deo ćete iskoristiti da pokušate da pokrenete razgovor o novcu koji nikako da legne na vaš račun. Imate velike planove sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Dosta ste u toku današnjeg dana snalažljivi, a istina je i da se neke okolnosti nameštaju u vašu korist, pa ćete na lakši način pokrenuti saradnju koja vam je važna. Emotivni partner očekuje nešto od vas, ali nisam sigurna da ćete uspeti da ga ispoštujete.

JARAC

Poslovni partner će vas danas prilično iznenaditi jednom ponudom. O ovome što vam se nudi zaista vredi razmisliti, čak i ako niste u potpunosti zadovoljni uslovima. Pregovarajte. Razočarani ste jer voljena osoba verovatno neće biti u mogućnosti da se vidi sa vama.

VODOLIJA

Kroz razgovor sa poslovnim partnerom dobijate obećanje na koje znate da možete računati. Danas je dan ozbiljnih priča koje mogu imati značajne posledice po vaš poslovni segment. Odličan je trenutak za komunikaciju sa emotivnim partnerom i rešavanje bitnih pitanja.

RIBE

Rešili ste da danas završite nešto što dugo odlažete, i od jutra ćete se baciti na posao. Odličan dan je pred vama. Emotivni partner vam šalje signale, ali vi kao da ne primećujete. Usmereni ste u potpunosti na poslovni segment.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.