Astro

Bikovi danas nesigurni, dok Ovnovi pucaju od strasti, pa čak mogu da ulete i u seksualnu avanturu!

Ima i onih kojima nije baš neki dan. Na primer, ako ste Blizanac.

25.05.2019. - 08:30h
Strasno
Strasnofoto: Depositphotos/laindiapiaroa

OVAN

Danas zaista mnogo očekujete od jednog saradnika, i nadate se da će ova osoba ispuniti obećanja koja vam je dala. Imaćete razloga da se radujete. Osećate veliki podstrek u emotivnom delu, žudite za susretom sa partnerom. Naglašena strast. Pojedinima je moguća i seksualna avantura.

BIK

Spremni ste da pređete preko nekih lošijih odnosa koji danas vladaju između vas i poslovnih saradnika. Trenutno vam je najbitnije da se završi nešto što ste zajednički započeli. Danas vam je potrebno mnogo dokazivanja ljubavi od strane emotivnog partnera, jer se osećate nesigurno.

BLIZANCI

Dan uspešnih saradnji i kontakata. Takođe, imaćete dobre odnose i veliku pomoć od strane kolega ukoliko neka situacija „zaškripi“. Smatrate da emotivnom partneru pokazujete mnogo više emocija i pažnje nego on vama. To vam izaziva nezadovoljstvo i spremni ste da se durite zbog toga.

RAK

Neko vam danas može ponuditi pomoć po pitanju vama bitne situacije u poslovnom segmentu. Niste sigurni koliko je ova osoba iskrena, pa poslušajte svoju intuiciju, jer je danas izuzetno jaka. Maštate o susretu sa nekim ko je bio vaš emotivni partner u bliskoj prošlosti.

LAV

Niste baš u nekom božanstvenom raspoloženju, ali se trudite da svakoj poslovnoj situaciji i problemu pristupite na pravi način. Koliko ste strpljivi, toliko imate i volje da izgurate ono što želite. Još jedan dan koji je savršen za sva emotivna pitanja, bilo da ste slobodni ili zauzeti.

DEVICA

Svesni ste da ste najveći deo poslovnih obaveza ostavili za sobom, još vam je ostalo da se posvetite detaljima i dodatnim analizama. Usredsredite se, budite koncentrisani i posvećeni i danas možete staviti tačku na ovaj poslovni projekat. Velika želja za pokretom, flertom, avanturom.

VAGA

Koliko ste zadovoljni zbog dogovora koje ste danas uspeli da završite, toliko vam smeta nestabilnost u finansijskom segmentu. Ipak, uspećete da na vreme isplatite jednu obavezu. Ostajete razočarani postupkom voljene osobe ili nekoga sa kim tek pokušavate da ostvarite kontakt.

ŠKORPIJA

Danas će vam raspoloženje biti promenljivo, a misli previše lutati da biste mogli da budete baš u potpunosti skoncentrisani na posao. Muče vas neke emotivne brige, ali to ne želite da pokažete voljenoj osobi ili simpatiji.

STRELAC

Imate dobre ideje u vezi jednog poslovnog projekta, ali nisam sigurna da ćete moći da ih podelite sa drugima. Možda je bolje da za sada ne preduzimate nikakve konkretnije poteze. Želja za emotivnim partnerom je jaka, ali moraćete da se potrudite da biste se uklopili što se susreta tiče.

JARAC

Neke informacije su došle do vas „u poverenju“ pa niste sigurni koliko su tačne i koliko možete da se oslonite na njih. Ne povlačite nikakve poteze, sačekajte da se vidi da li je ovo istina ili ne. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena za sve ono što ste isplanirali sa voljenom osobom i prijateljima.

VODOLIJA

Odlična komunikacija sa nadređenima koja će vam pomoći da razrešite neke nedoumice. Malo ste nervozni zbog pitanja koja imate nameru da pokrenete, ali nemate razloga za to. Ne možete da ne odreagujete na jednu osobu koja vas konstantno začikava porukama i pozivima.

RIBE

Ne možete da uradite sve ono što ste zamislili, ali je ovo svakako još jedan odličan dan u poslovnom segmentu. Pored redovnih obaveza, uspećete da završite i nešto što ste odavno planirali. Moguće je da je vezano za inostranstvo. Sa voljenom osobom susret u večernjim satima.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.