Astro

Blizance danas provocira partner, Devicama je vreme da se usresrede na partnera, a Lavove očekuje flert!

Zvezde nam ovog četvrtak poručuju sledeće:

23.05.2019. - 07:58h
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

Morate dobro da se organizujete danas, možda i da napravite neku preraspodelu poslova, da biste stigli da ispunite sve ono što ste obećali....ili da završite sve obaveze. Bićete nervozni, ali to nije opravdanje da neke stari ne odradite. Dobra komunikacija sa suprotnim polom.

BIK

Dosta vremena će vam oduzeti poslovne obaveze koje su vam nametnuli drugi, moguće je da se čak neko nije pojavio na poslu, pa morate da odradite i njegov deo. Iskoristite popodne i veče da se rasteretite, prošetajte sa voljenom osobom ili idite u šoping sa prijateljima. Prijaće vam.

BLIZANCI

Dan je odličan u poslovnom segmentu, jer ćete završiti mnogo više od planiranog, a uspećete i da obavite jedan razgovor sa potencijalnim saradnikom. Koliko je sve po pitanju posla dobro, toliko se nervirate po pitanju emocija. Partner kao da vas provocira i podbada svojim rečima.

RAK

U poslovnom segmentu danas vam sledi dosta nerviranja, što zbog gomile sitnica koje čekaju samo na vas, što zbog potpuno neosnovanih primedbi saradnika na vaš rad. Moguće je da ćete zbog neraspoloženja i umora ostati kod kuće, iako ste pozvani na neki izlazak ili druženje.

LAV

Danas pokušavate da stignete na sto strana, pa ćete se povremeno pogubiti u obavezama. Ipak, imate dovoljno energije, ali i dobrog raspoloženja, pa će drugima izgledati da sve obavljate bez ikakvih problema. Odlični kontakti sa suprotnim polom, flertovanje.

DEVICA

Koliko će vam neke informacije odgovarati danas i dati vam veliku nadu da ćete jedan posao ili obavezu završiti taman kako treba i na vreme, toliko će vas sa druge strane onespokojiti sve ono vezano za finansijski segment. Manite brigu i usredsredite se na voljeno biće, koje vas čeka.

VAGA

Budite svesni da ako budete pokušavali da posvetite pažnju na više strana i odradite više obaveza odjednom, verovatno će ispasti da nećete završiti ništa, a užasno ćete se nervirati. Znam, žurite zbog tog nekog sastanka koji ste zakazali danas i hoćete sebi da date što više vremena da se spremite....

ŠKORPIJA

Danas neće baš svi moći da vas razumeju. Oni koji su navikli na vaš način rada odlično će se uklopiti i u ovo vaše raspoloženje, ali novim saradnicima neće biti jasno šta se dešava sa vama. Danas je komunikacija između vas i voljene osobe odlična, ona vam pomaže da se rasteretite i opustie.

STRELAC

Tenzija na poslu će krenuti od podneva, pa zato grabite vreme ujutro da pozavršavate sve što imate, jer kada krene napetost i kratki vremenski rokovi – biće teško organizovati se. Emotivni partner vam je jako potreban, pokažite mu to, ne blokirajte sami sebe.

JARAC

Niti vi danas u potpunosti znate šta hoćete, niti drugi znaju šta hoće od vas. Kao da je opšta zbrka nastupila u poslovnim odnosima, provlači se neka tenzija bez ikakvog smisla. Pokušajte da se distancirate od svega, naročito ako nadređeni krene da vam upućuje kritike. Emotivno – zatišje.

VODOLIJA

Koliko s jedne strane uspevate da završite sve svoje obaveze i ostvarite neke interesantne komunikacije sa potencijalnim poslovnim saradnicima, toliko vam smeta što ono što vam je najvažnije ne možete ni sa mesta da maknete. Ostavite za neki drugi dan, biće prilika. Dan dobar za nova poznanstva.

RIBE

Odlični momenti za kontakt, susret ili sastanak sa potencijalnim poslovnim partnerom. Predstavićete sebe u odličnom svetlu i ovo jeste prilika za vas koju bi valjalo iskoristiti. U popodnevnim i večernjim satima odlično raspoloženje za susret sa voljenom osobom. Naglašena strast.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.