Astro

Kraj maja donosi sreću u ljubavi: Ova tri horoskopska znaka doživeće sudbinsku ljubav!

Bliži se kraj maja a sa njim i kraj proleća. Ovaj mesec nije doneo sreću svima. Astrolozi su u više navrata naglašavali da će poslednje nedelje maja biti neobičnih ljubavnih ishoda. Po njihovom mišljenju, to je najbolji mogući period da se zaljubite.

22.05.2019. - 20:00h
Tri horoskopska znaka će doživeti sudbinsku ljubav!
Tri horoskopska znaka će doživeti sudbinsku ljubav!foto: Depositphotos/AnnHaritonenko

Ljubavi koje su sklopljene početkom maja mogu biti toliko jake, da će u narednom periodu prerasti u jake porodice, sudbinske susrete i upravo ono što ste dugo priželjkivali.

Istrajnost je veoma bitna. Čak i ako ne vidite ljubav za ceo život u toj osobi koja je sada pored vas, to može uskoro da se promeni.

Oni koji su se otvorili i u maju priznali ljubav, mogu da očekuju najsrećniji period u svom životu.

Ko će iskoristiti maj za ljubav?

Šanse za ljubav u ovom mesecu imaju Vodolije, Rakovi i Bikovi. Proleće je posebno vama naklonjeno, tako da možete da očekujete velike emocije. Oni koji su započeli vezu u ovom mesecu mogu pored ljubavi da očekuju i veliku podršku u životu.

Postoji velika šansa da sada započnete život iz početka. Da volite, rađate decu, gradite kuću... Ne samo da će vam se emotivni status promentiti, već će vam se i život promeniti.

Ko će dobiti neverovatno priznanje?

Vage su ostavile neverovatan utisak na nekoga iz njihovog okruženja. Iako Vaga ostavlja utisak da je samodovoljna i da joj niko ne treba, uskoro će se to promeniti i Vage će saznati da nisu same.

Device su popularne kod mnogih, ali retkima će dati šansu da im se približe. Ali kraj maja je vreme velikih promena.

Ko će uspeti u ljubavi uprkos svemu?

Blizanci će biti ponovo srećni, jer će im se stara ljubav vratiti. Počinje nova faza vaše ljubavi.

Bik koji je već digao ruke od ljubavi, sada će začuđeno da primeti kako sve ide na bolje. Partnerski odnosi se poboljšavaju, nema više prekora ni svađa.

Izvor: Stil