Vodolije su danas rasejane, Vage šarmiraju sve oko sebe, a Blizancima se smeši nova avantura

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu, 22. maj?, foto: Depositphotos/baranq
Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu, 22. maj?, foto: Depositphotos/baranq
.

OVAN

Danas budite spremni na kompromise svake vrste kada je posao u pitanju. Dosta toga će vas izbacivati iz takta, pa su prisutni nervoza, preterivanje i zahtevnost u odnosu sa drugima. Promena rutine ili izlazak sa prijateljima bi doprineli da emotivno sve ide kako treba.

BIK

U odnosu sa kolegama i na poslu teren je otvoren za žurbu i napete momente. No, vi ste dosta stabilni i mirni i verovatno ćete ovo uspeti da okrenete u svoju korist. U odnosu sa voljenom osobom ne budite naporni i tvrdoglavi. Pustite partnera da organizuje vaše zajedničko vreme.

BLIZANCI

U poslovnom delu pokušaji da svima udovoljite vrlo brzo će vas umoriti kad shvatite da ne postižete ništa konkretnije. Okrenite se svojim prioriteteima. Mogućnost za avanturu ili seksualnu aferu je otvorena. Sa partnerom povremene nesuglasice.

RAK

Obratite pažnju na odnos sa emotivnim partnerom i budite spremni na kompromisna rešenja. U poslovnom segmentu moraćete da promenite svoje planove i da se prilagodite drugima, što će vam teško pasti. Zahtevan dan.

LAV

Danas su mogući nesporazumi i razmimoilaženje sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Poslovne obaveze oduzimaju vam previše vremena. Moguće je i da ćete potrošiti mnogo više nego što ste planirali. Sa voljenom osobom težak odnos u toku dana.

DEVICA

Dosta toga vam u poslovnom segmentu neće ići na ruku, a moguće je i da ćete morati da platite neki trošak ili obavezu koju uopšte niste planirali. Emotivnom partneru je potrebna podrška, a vi niste u nekom raspoloženju.

VAGA

Dosta promenljivo raspoloženje tokom celog dana, biće potrebni kompromisi da biste ostvarili zadovoljavajuće dogovore sa poslovnim partnerima i saradnicima. I sa emotivnim partnerom potrebno je primeniti diplomatiju i šarm.

ŠKORPIJA

Mogućnosti da danas saznate neke neprijatne istine o osobi koju smatrate prijateljem ili da dobijete informacije koje vam se neće dopasti... Emotivno danas ipak može biti lepih trenutaka, jer ste partner i vi potrebni jedno drugom.

STRELAC

Pred vama se otvara mogućnost da vam neko priskoči u pomoć baš onda kada vam je potreban, ali i da dobijete jedno jako obećanje vezano za posao. Sad, da li će biti ispunjeno ili ne – to je već pitanje... Emotivno – nezadovoljni ste trenutnom situacijom sa partnerom.

JARAC

Danas se nećete osećati loše – uspevate da pronađete zajednički jezik sa svima, pa čak i sa šefovima koji su pomalo zahtevni. Ipak, obaveze će vam oduzeti i dosta vremena i dosta energije, pa će ostati malo prostora za susret sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Danas će vam koncentracija biti jako slaba i nećete moći da ostvarite ono što ste nameravali u poslovnom segmentu. Misli su vam raspršene na sve strane. Loša komunikacija sa drugima, pa i sa emotivnim partnerom ili simpatijom.

RIBE

Tokom ovog dana malo je razumevanja sa poslovnim saradnicima, a moguće je da će vas očekivati i neki troškovi ili plaćanja na koja ste zaboravili ili niste računali. I porodični segment vam oduzima dosta energije. Nemate dovoljno vremena za emotivnog partnera.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.