Astro

Blizancima danas neko kvari poslovne planove, Device flertuju, a Rakovi da se zapitaju: da li namerno povrđuju voljenu osobu?

Horoskop za utorak, 20. maj.

21.05.2019. - 08:03h
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

Koliko ste se juče mrljavili kada su poslovne obaveze u pitanju, toliko ste danas energični ali samo iz razloga što vas je neko iskritikovao ili neugodno ubo svojim rečima. Neke situacije sa emotivnim partnerom vam izazivaju nervozu.

BIK

U jutarnjim satima je situacija na poslu bila u zastoju, da bi se tamo negde oko podneva odjedanput pokrenula. Doduše, malo ćete vi pažnje posvećivati poslovnom segmentu, jer su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste emotivnim dešavanjima i pojavom nove osobe u vašem životu.

BLIZANCI

Jedna osoba vam kvari poslovne planove i niste sigurni kako ćete se i na koji način uklopiti sa njom. Zastoj u dogovorima koji možda danas nećete moći da prevaziđete. Pokušavate da osvojite nekog ko vam konstantno izmiče. U isto vreme vas ovo i zabavlja i ljuti.

RAK

Danas možete da završite jedan dogovor koji vam je jako važan, ali suštinski nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Voljena osoba smatra da preterujete u svojim izjavama ili postupcima i verovatno je u pravu. Razmislite da li nehotično povređujete osobu do koje vam je stalo.

LAV

Nemojte odustajati od svojih planova ili namera, iako vidite da se pojavljuju problemi oko ostvarenja. Ovo nije nešto sa čime vi ne možete izaći na kraj. Aktivirajte se više i ne dozvolite da vas neke stvari zakoče. U emotivnim relacijama danas mirni trenuci, smeh, zadovoljstvo, ispunjenost.

DEVICA

Danas možete da razrešite nešto što vam je u prethodnom periodu predstavljalo problem. Neće biti lako, ali vam jedna osoba svojom intervencijom može pomoći. Danas ste u kontaktu sa više interesantnih osoba, flertujete i dobro se zabavljate.

VAGA

Non stop razmišljate o grešci ili propustu koji ste napravili i nikako ne možete da naterate sebe da se usredsredite na posao. Zaboravite i nastavite dalje, ništa ne znači da se zablokirate. Niste danas spremni da popustite pod pritiskom voljene osobe oko nekih pitanja.

ŠKORPIJA

Malo ste zabrinuti zato što kasnite sa poslovnim obavezama, ali ne možete da naterate sebe da požurite. Jednostavno, niste u fazonu za žurbu i jurcanje. Uostalom, ionako su vam obaveze preko glave. Imate komunikaciju sa voljenom osobom, ali ne na onaj način na koji biste vi želeli.

STRELAC

Dosta ste neraspoloženi zato što vam se čini da danas sve situacije, ali i ljudi, nekako testiraju vaše strpljenje. Pokušavate da nekim ljudima izađete u susret, ali vas oni dodatno nerviraju svojim nerazumnim zahtevima. Ni sa partnerom nećete biti naročito dobre volje.

JARAC

Suviše ste dobro raspoloženi i zadovoljni onim što ste uradili, da biste uzimali za ozbiljno primedbe od strane nekih kolega. Vi gledate svoje obaveze i svoj posao, a drugi neka pričaju šta god hoće. U odnosu sa voljenom osobom danas je izuzetno razumevanje i sklad, što vam jako prija i ispunjava vas.

VODOLIJA

Znate da je gomila obaveza pred vama i da morate da ih završite, ali jednostavno vam se ne radi i odugovlačite koliko god možete. Ono što vas trenutno najviše zanima je komunikacija sa osobom koja vam je privlačna i sa kojom pokušavate da se dogovorite oko susreta.

RIBE

Danas preterujete u zahtevima ili primedbama prema ljudima sa kojima sarađujete. Istina je da ste u dosta toga u pravu, ali to baš i ne morate gurati non stop u prvi plan. Prema nekome ko vam je drag pokažite inicijativu, ne čekajte da se sve desi samo od sebe.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.