Astro

Škorpije danas provociraju kolege, Ribama stiže poziv za dejt!

Šta nam to donosi prvi dan nove radne sedmice!?

20.05.2019. - 08:02h
foto: Depositphotos/fotomoda

OVAN

Preuzeli ste na sebe više nego što možete da odradite. Poslovno je ovo zahtevan dan nakon kojeg ćete biti prilično mentalno iscrpljeni. Aktuelna su flertovanja I tajna komunikacija. Partner se ponaša dosta zahtevno prema vama.

BIK

Dosta distrakcije u toku dana, dosta situacija koje morate rešavati u hodu. Trudite se da svoj deo posla završite na vreme i jako vam smeta što vas ovo odvlači od posla ili dekoncentriše. Pokušavate da sakrijete koliko ste zainteresovani za nekog.

BLIZANCI

Imate osećaj da vam je još jako malo ostalo da biste jednu poslovnu obavezu priveli kraju. Ostale su još neke sitnice, ali idete polako, jer ne želite da bilo šta prepuštate slučaju. Malo ste ćutljiviji nego inače u kontaktu sa voljenom osobom, pa se druga strana pita šta se sa vama dešava.

RAK

Nekog sa posla, sa kime imate jako dobar, skoro pa prijateljski odnos, danas morate kritikovati zbog propusta i nemarnosti. Iako vam ovo teško pada, smatrate da je vreme da se usredsredi na svoje obaveze. Nerazumevanje danas između vas i voljene osobe.

LAV

Smatrate da možete ostvariti dobar dogovor sa nekim, ali vam se nikako ne ukazuje prilika da to završite tokom današnjeg dana. Vi želite brzo, ali druga strana želi da razmisli o vašoj ponudi. Ne odustajete od toga da pokrenete priču sa nekim ko vam je jako interesantan.

DEVICA

Neko će vam svojim zamerkama pokvariti raspoloženje. Doduše, i vi umete danas biti vrlo kritični prema drugima, pa zato nemojte zameriti što vam uzvraćaju istom merom. Danas ste promenljivo raspoloženi prema partneru – čas ga obasipate ljubavlju, čas tražite razlog za svađu.

VAGA

Sigurni ste da radite neke stvari na pravi način, ali ne možete da osporite da vas je jedna osoba pokolebala svojim kritikama. Moguće je da je ovo čak i nadređeni, pa bi ovu kritiku svakako valjalo uzeti u obzir. Šarmirate nekoga na poslu.

ŠKORPIJA

Sa zadovoljstvom provocirate kolege i poslovne saradnike da biste videli njihove reakcije. Danas ste pomalo zajedljivo raspoloženi i niko neće promaći vašem britkom jeziku. No, problem je što ni sa voljenom osobom nećete biti mnogo drugačiji. Pitanje je da li će to ona moći da toleriše.

STRELAC

Mislite da vam se danas otvara pravi trenutak da iznesete jedan svoj predlog, najverovatnije nadređenom. Obratite pažnju na detalje onoga o čemu imate nameru da pričate, ne idite na razgovor nepripremljeni. Odlično raspoloženje i razmišljanje o voljenoj osobi.

JARAC

Jedan od poslovnih saradnika ima sluha za ono što vi želite da pokrenete. Danas ćete imati dobru komunikaciju sa ovom osobom i saslušati i savete koje ima da vam da. U susretu sa voljenom osobom pokažite više opuštenosti i dobre volje.

VODOLIJA

Promena koju danas želite da pokrenete u jednom dogovoru ne funkcioniše nikako, koliko god da se vi trudite. Ne možete da usaglasite interese i možda je najbolje da priču ostavite za drugi dan. U dosta ste romantičnom raspoloženju i moguće je da ćete iznenaditi partnera inicijativom.

RIBE

Pokušavaćete da funkcionišete danas, ali misli vam beže a obaveza je preko glave. Teško ćete danas izaći na kraj sa svime, ali energija vam je u porastu, pa ćete se ipak kako tako boriti. Opustite se i prihvatite poziv za susret od jedne osobe koju od skora poznajete. Biće interesantno.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.