Mars ulazi u znak Rak, a Jarčevi u konačni obračun sa partnerom, Device su primorane da menjaju planove...

U Raku će biti do drugog jula.

Svi su osetljiviji i impulsivniji, foto: Depositphotos/AlexShadyuk
Svi su osetljiviji i impulsivniji, foto: Depositphotos/AlexShadyuk
.

Mars kroz koji sat ulazi u Raka i ovom znaku će biti do drugog jula.
Planete rata i pokretačke energije se ne oseća dobro u ovom znaku pa će na svom putu narednih mesec ipo dana stvarati malo tenzične i neprijatne situacije.

Mars u Raku je u osnovi zaštitnik porodice i njegova energija je usmerena upravo na to polje. Takođe, u ovoj poziciji on vlada i ranjivošću i osetljivošću, pa nas takvo emotivno stanje očekuje u nastupajućem periodu.

Ono što je pozitivna strana ovog aspekta je to što ćemo imati priliku da se fokusiramo upravo na te loše momente i da radimo na njima kako se u budućnosti ne bi ponavljali.

Ljudi koji imaju u svom natalnom horoskopu Marsa u Raku umeju da budu veoma osetljivi, eksplozivni, da svoju energiju ulažu u popravljanje i zaštitu doma kao i porodice. Impulsivnost im je loša strana, a umeju da budu i grubi na rečima.

Naredni period iskoristite kako biste preuredili dom, sredili porodična pitanja i isplanirali ono što ste odlagali.

Ovnovima će ovaj tranzit doneti malo napetiju situaciju direktno unutar doma. Mogući su neki građevsnki radovi u kući koji će neminovno podići tenziju.

Bikovima Mars u Raku donosi malo napetije živce i potrebu da se svađaju. Razgovori će biti puni tenzije, što samo znači da je to nešto čeme će biti primorani da se bave.

Blizancima dolazi period nekontrolisanih troškova koji će biti vezani za kuću ili neka pitanja vezana za prošlost, kao što su dugovi.

Rakovi će biti najsoetljiviji. Smenjivaće se periodi tuge i sreće, a neki rastanci će biti neminovni.

Lavovima sledi borba i to ona u tajnosti. Biće probuđena sva čula i osećanja, a neke blokad će baš ovaj Mars poterati na površinu.

Devicama sledi period promene planovo, baš zbog nekih porodičnih prijatelja. Postoji mogućnost povratka nekih osoba iz prošlosti koji će crpeti bespotrebno energiju.

Vage će imati potrebu da više ulažu energiju u planiranje nekih promena vezanih za dom i podicu. Posao će bit vezan za to, pa će pritisak biti veći nego inače.

Škorpije očekuje neka borba sa papirologijom i zaostalim poslovima koje nisu na vreme odradili. Moguća su putovanja vezana za porodicu.

Strelčevi moraju da se pripaze na polju dugovanja, tuđeg novca i nivoa intimnosti koji dele sa partnerom. Pojačan libido može da ih dovede do trudnoće.

Jarčevima će Mars u Raku doneti konačni „obračun“ na polju partnerstva. Ukoliko nisu u vezi, ovaj tranzit može doneti nekoga iz prošlosti, a taj odnos može proći niz testova i izazova.

Vodolije će imati poteškoća sa zdravljem i iscrpljivanjem zbog posla i organizacije istog. Mnogi će započeti neki porodični posao.

Ribe će imati nalet jake kreativnosti, mada će ovo naići na otpor porodice jer će ideje biti za početak nerealne. Mogući su ljubavni sastanci sa zauzetim osobama.

Izvor: budoar