Astro

Pažnja, pažnja Ovnovi – na vidiku novo poznanstvo, Blizanci su danas miljenici zvezda, čeka ih fenomenalan dan

Mnoge komplikovane situacije Bikovi danas mogu uspešno da ispeglaju

18.05.2019. - 08:30h
Da se na znanje da će mnogi dan biti prelep
Da se na znanje da će mnogi dan biti prelepfoto: Depositphotos/Author: zatletic

OVAN

Uhvatila vas je nestrpljivost po nekim pitanjima, imate osecaj da ćete iz kože iskočiti koliko vam se žuri. Samo polako, sve funkcioniše kako treba, uživajte u danu koji je pred vama. Popodnevni sati su pravi trenutak za susret sa voljenom osobom ili za mogućnost da upoznate nekog novog.

BIK

Dosta toga vam danas ide na ruku, pa čak iako bude nekih promena ili nepredviđenih situacija, uspećete da to „ispeglate“ na vreme. Dobre ideje što se nekog ličnog poslovnog angažmana ili privatnog preduzetništva tiče. U emotivnom delu stoji raspoloženje i opuštenost sa partnerom.

BLIZANCI

Nemojte danas odugovlačiti ili previše razmišljati u nekim situacijama. Prilike će se otvoriti prilično neočekivano i ne oklevajte da ih zgrabite. Preko prijatelja vam danas sledi poznanstvo koje vas može u potpunosti očarati. Generalno – fenomenalan dan za provod i izlazak.

RAK

Danas ne treba oklevati u poslovnom segmentu. Biće nekih vrlo interesantnih dešavanja, prepustite se i pustite da vas događaji sami vode. Mogućnost bitnog razgovora sa nadređenom osobom. Pravo je vreme za smirivanje i sređivanje odnosa u emotivnom segmentu.

LAV

Dobri dogovori sa saradnicima i poslovnim partnerima, mada mogu ići uz nešto malo veću vašu nervozu. Savršeni momenti u emotivnim vezama, a pojedini Lavovi se lako mogu upustiti i u neobaveznu, ali vrlo inspirativnu avanturu.

DEVICA

Shvatate da ste se džabe nervirali zbog nečega što generalno nije vaša greška ili propust. Bitno je da su stvari izašle na videlo i da ste zadovoljni. Mogućnost većih troškova. Iako emotivni partner deluje raspoloženo, imate osećaj da ga neke stvari muče. Pokušajte da razgovarate.

VAGA

Svi kontakti i generalno komunikacija danas vam idu na ruku, tako da nemojte oklevati da se upustite u neke pregovore ili dogovore o kojima već duže vreme razmišljate. Takođe, možete potražiti i savet od nekog koga smatrate autoritetom. Danas privlačite pozitivne ljude i događaje.

ŠKORPIJA

Hvata vas pozitivno uzbuđenje jer shvatate da je nešto što priželjkujete sada već na dohvat ruke u poslovnom segmentu. Neko pokušava da vas animira, zainteresuje, generalno da vam se približi. Vi to primećujete, ali iz nekog, samo vama poznatog razloga, držite ovu osobu na distanci.

STRELAC

Dan za kraća poslovna putovanja ili makar planiranje istih. Mogući su kontakti i sa strancima ili državnim organizacijama i ustanovama. Generalno – dobro za realizaciju planova. Ne oklevajte da se pokrenete. Dobar odnos između vas i emotivnog partnera. Distanca se lako da prevazići.

JARAC

Provešćete dan posvećeni nekim svojim ličnim prioritetima. Dobri su momenti i za neke finansijske transakcije ili dobijanje novca preko honorarnog posla. Partnerova podrška ili prisustvo su vam potrebni i danas će biti lako ugovoriti susret. Bilo bi dobro da zajednički izađete ili makar prošetate.

VODOLIJA

Neke su promene zaživele u poslovnom segmentu i za sada ste zadovoljni razvojem situacije. Mogućnost priliva preko nekog dodatnog poslića. Možda će vam obaveze oduzeti više vremena nego što ste mislili, ali ćete ipak uspeti da se uklopite sa emotivnim partnerom i susretnete se.

RIBE

Danas imate nekih više nego lepih mogućnosti u poslovnom segmentu, ali vam se u isto vreme otvara i prostor za zabavu ili za susret sa nekim ko vam je izuzetno prirastao k srcu. Bićete na velikim mukama kako da se organizujete i stignete da sve završite.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.