Bikovima danas sitnice kvare odnos sa partnerom, Jarčevima nikako nije jasno gde greše

Šta nam zvezde predviđaju za ovaj kišni utorak?

foto: Depositphotos/nd3000
foto: Depositphotos/nd3000
.

OVAN

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt se ponašaju čudno i nepredvidivo. Ipak, sa više truda, možete ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju i možda i napraviti neki dogovor. U mogućnosti ste da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vas interesuje.

BIK

Nervozniji ste danas nego inače, jer u poslovnom segmentu sve ide mnogo bržim tempom nego što ste očekivali, pa vam je teško da se snađete u lavini dešavanja. U emotivnim odnosima ne razumete se sa partnerom, sitnice kvare vaš odnos i postoji mogućnost nesporazuma.

BLIZANCI

Ubeđeni ste da ste u pravu po jednom pitanju i nikako vam ne odgovara što pojedinci pokušavaju da vam nametnu svoj način razmišljanja. Potrebno je da budete spremni na kompromis. Ne dopada vam se što voljena osoba potencira na nekim stvarima za koje vi smatrate da su nebitne.

RAK

Jedna osoba u poslovnom okruženju pokušava da vas ubedi da radite stvari na njen način, potpuno drugačije od onoga što ste vi isplanirali. Moguće je da ćete se povući iz sukoba i nevoljno pristati. Danas je potreban kompromis u odnosu sa emotivnim partnerom.

LAV

Jedna ponuda je vredna vašeg razmatranja. Moguće je da ćete ipak pitati za savet osobu u koju imate poverenja. U sebi se ne slažete sa nečim što dolazi od strane voljene osobe, ali pošto niste spremni na raspravu, radije se povlačite.

DEVICA

Dosta užurban i ispunjen obavezama dan, a moguće je da vučete hronični umor i iz prethodnog perioda. Nemojte preterivati, dajte sebi vremena i da se odmorite. Emotivni partner će vam prebaciti da nemate dovoljno vremena za njega. Umesto da popustite, verovatno ćete se samo inatiti.

VAGA

Sa jednim poslovnim saradnikom, sa kojim inače imate izuzetnu komunikaciju, danas ne možete da nađete zajednički jezik. Smatrate da je druga strana preterano zahtevna. Pokušavate da emotivnom partneru skrenete pažnju na neke njegove postupke, ali ne nailazite na razumevanje.

ŠKORPIJA

Do vas dolazi ponuda koja vam je izuzetno zanimljiva, ali prosto ne znate gde da je uglavite u svoj prenatrpan dnevni raspored. U emotivnim relacijama, Škorpije danas pokušavaju da idu na dve strane...održavate kontakt sa više osoba. U raspoloženju ste za flert.

STRELAC

Previše se opterećujete stvarima koje trenutno ne možete promeniti, a verovatno su u pitanju i poslovni, ali i porodični odnosi. Posvetite se obavezama da ne biste napravili grešku. Emotivni partner je suviše zahtevan a vi niste baš voljni za objašnjavanja.

JARAC

U prvom delu dana vam je potrebna velika koncentracija, jer lako možete u nekim stvarima pogrešiti. Ne funkcionišite automatski, uključite mozak. Ne sviđa vam se što se osoba koja vam se dopada na neki način povlači iz komunikacije. Nije vam jasno gde ste pogrešili.

VODOLIJA

Čini vam se da se neke situacije na poslu razvlače bez pravog razloga. Svesni ste da neko očekuje da vi priteknete u pomoć i ponesete dobar deo tereta, ali se pravite da ne primećujete. Ne možete da sakrijete nezadovoljstvo u ponašanju prema emotivnom partneru.

RIBE

Svesni ste da je jako malo potrebno da biste neke stvari rešili, ali trenutno nemate neki naročit podsticaj da se angažujete. Nemojte svojom statičnošću propuštati neke prilike. Emotivni partner pokušava da vam pokaže razumevanje jer vidi da ste nervozni, ali vas to samo još više iritira.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.