Bikovi da danas od sebe sakriju novčanik, Vodolije ne bi trebalo da imaju poverenje baš u svakoga

Šta vama predviđaju zvezde za danas?

foto: Depositphotos/zokov
foto: Depositphotos/zokov
.

OVAN

Nema razloga da budete opterećeni time što danas neke stvari ne funkcionišu po vašim planovima. Mnogo ćete vremena utrošiti, ali malo toga ostvariti. Znate da neka vaša ponašanja smetaju partneru, zašto ih onda ponavljate?

BIK

Shvatate da možda i nećete moći da ostvarite nešto što vam je od značaja i to vas pomalo nervira. Pripazite na troškove, neumereni ste sa novcem. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe da vas podigne, ali ona nema trenutno vremena za vas.

BLIZANCI

U potpunosti su vas zaokupile poslovne obaveze. Bićete neorganizovani, pokušavajući da svoju pažnju raspete na sto strana. Može biti kritike od strane šefova. Emotivni partner vam jako nedostaje, ali trenutno nemate načina da mu posvetite više vremena.

RAK

U toku celog dana će vas držati mutno raspoloženje. Bićete emotivniji nego inače, pa ćete najradije biti u fazonu da vas svi ostave na miru. Pokušavate da završite svoje obaveze, ali to teško ide. Razmišljanja o emotivnoj prošlosti. Seta.

LAV

Razmišljate o svom finansijskom segmentu. Brinete se i jako vam teško pada što trenutno nemate podršku od nekih ljudi na koje ste računali. Šta da vam kažem...ovakvi dani dođu i prođu. Potrebna vam je ljubav i pažnja, želite da vas voljena osoba uteši.

DEVICA

Zaokupili su vas neki finansijski problemi koje ćete tokom celog dana pokušavati da rešite. Razapeti ste između poslovnih i porodičnih obaveza. Premalo vremena za partnera, koji se zbog toga može i naljutiti na vas.

VAGA

Poslovne obaveze će vam se danas popeti na vrh glave. Bezvoljni ste, a morate da radite neke jednolične poslove. Najradije biste legli i prespavali dan. Ni komunikacija sa nekim ko vam je simpatičan danas ne funkcioniše. Sve se bespotrebno razvlači.

ŠKORPIJA

Taman ste rešili jedan problem, kad eto sledećeg. Imate vi dovoljno energije da se borite sa tim, ali vam prosto nije jasno dokle će više da situacije iskaču jedna za drugom. Danas vam ide neka romantična pričica, pokušavate jednu osobu da osvojite svojom rečitošću.

STRELAC

Stigao vas je umor iz prethodnog perioda i iako ćete se truditi da sve svoje obaveze odradite na vreme, u suštini ćete jedva čekati da odete kući. Sad, pojedinci će imati i nekih privatnih obaveza posle redovnog posla, tako da je sigurno da ćete se uveče osećati isceđeno.

JARAC

Muku ćete mučiti sa nekim papirima tokom celog dana. Doduše, vi kada odlučite da ćete nešto završiti, ne odustajete ni u jednom trenutku, tako da ne sumnjam da ćete ovo odraditi kako treba. Sa nekim sa kim želite da se vidite verovatno nećete uspeti da ostvarite kontakt.

VODOLIJA

Danas niste sigurni u motive jedne slatkorečive osobe, i potpuno ste u pravu. Nemojte davati svoje poverenje svima, pogotovo ako taj neko traži informacije koje su i vama važne. I dalje napetost sa voljenom osobom ne popušta, iako se vi trudite.

RIBE

Imate osećaj da ste sa jednom osobom zaista došli do svojih krajnjih granica. Moguće je da neko zaista ne zaslužuje poverenje koje ste mu ukazali. No, nemojte reagovati još uvek, sačekajte da se neke stvari izbistre. Emotivno ste danas potpuno nesigurni, a s druge strane – užasno vam je potrebna pažnja.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.