Device i Vage u dobrom provodu, Škorpije okružene ljudima koje vole...

Vodolije da stave prst na čelo i razmisle šta će i kako će.

hajmo u život, foto: Depositphotos/ yanlev
hajmo u život, foto: Depositphotos/ yanlev
.

OVAN

Danas bi trebalo da vas drži dobro raspoloženje i želja da se opustite i odmorite. Međutim, vama će u prvom delu dana raspoloženje biti promenljivo, a drugi deo dana ćete više iskoristiti da izađete sa prijateljima ili da se posvetite voljenoj osobi.

BIK

Danas možete ostvariti kontakt i susret sa nekim koga već duže vreme želite da vidite. Najverovatnije je prijatelj u pitanju, i vreme provedeno sa njim će vam izuzetno prijati. U drugom delu dana malo sentimentalno raspoloženje.

BLIZANCI

Veliki su vaši planovi za današnji dan, ali je pitanje da li ćete uspeti da se izdignete iz nekog malo lošijeg raspoloženja i ostvarite ih. Možda će vas sprečiti delimično i neke obaveze kojima se morate posvetiti. Pokažite više razumevanja prema voljenoj osobi.

RAK

Svoje raspoloženje koje je nešto lošije, a vučete ga još od juče, prenećete i u današnji dan. Neko od članova porodice vam može zameriti zbog vašeg ponašanja ili stava, što će još dodatno negativno uticati na vas. Možda je vreme da se odmorite i opustite.

LAV

Potrebno vam je da dobijete podršku od nekoga ko vam je bitan. To može biti emotivni partner ili neko od članova porodice. U suštini, sada vam je neophodna nek vrsta zaštitničkog ponašanja od strane osobe koju volite . Malo ste se razmazili.

DEVICA

Teško ćete danas uspevati da sakrijete svoja osećanja i ono što se dešava unutar vas. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe ili članova porodice da vas digne i oraspoloži. Odličan je trenutak da se malo rasteretite i provedete.

VAGA

Ono što vas danas najviše interesuje je sve ono što je vezano za emocije. Nemojte biti usamljeni, ako već nemate partnera, već se okrenite ka prijateljima i porodici. Ukoilko ste u emotivnoj vezi, iskoristtite dan za uživanje u provodu i ljubavi.

ŠKORPIJA

Vaša će raspoloženja danas varirati i verovatno ćete ići iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ste odlično, u drugom već napeti i nervozni. Sačuvajte dobar odnos sa partnerom i sa ljudima koje volite. Potrudite se da provedete što više vremena sa njima.

STRELAC

Biće potrebno mnogo dobre volje da biste se danas usaglasili sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Postoji razmimoilaženje u mišljenjima, planovima. Pomalo tenzičan i stresan dan za vas. Provlači se nezadovoljstvo zbog odnosa sa voljenom osobom.

JARAC

Nedelja za vama je dosta naporna, a sada je pravi trenutak da ovaj dan provedete sa osobama sa kojima ste bliski i koje volite. Moguće je da ćete otići na neko veće okupljanje ili posetiti prijatelje. Osećaćete se dobro i odmorno. Mogućnost flertovanja u popodnevnim satima.

VODOLIJA

Neke stvari su danas profunkcionisale između vas i voljene osobe. Ono što vam je smetalo u prethodnim danima da se otvorite jedno prema drugom, sada je prevaziđeno. Ako vam se čini da vam voljena osoba daje nejasne ili nepotpune odgovore, zapitajte se koliko ste vi iskreni.

RIBE

Vi uvek punite svoje baterije u okviru doma, porodice, prijatelja, u kontaktu sa decom. Ovo je dovoljno da vam vrati svu energiju koju ste u prethodnim danima izgubili. Zato, sa vama dragim osobama idite makar na zajednički ručak. Ili u provod i neko druženje.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.