Rakovi da izbroje do 10 pre nego što reaguju, nervozni su i Blizanci, dok je pred Lavovima i Bikovima ljubavni dan

Bikovi intenzivno razmišljaju o bišem partneru, a zna se da mašta može svašta.

Do deset i nazad ako treba, foto: Depositphotos/VGeorgiev
Do deset i nazad ako treba, foto: Depositphotos/VGeorgiev
.

OVAN

Još jedan dan užurbanosti i završavanja poslova u poslednjem trenutku. Trebaće vam dosta vremena da se oporavite od uzbuđenja koje ovaj dan nosi. Moguće je da vas tokom dana pozove na susret osoba za koju ste zainteresovani. Malo umora, ali valjda ćete sa time izaći na kraj.

BIK

Drugi se danas mogu osloniti na vas, jer ćete itekako biti sposobni i da im pomognete i da nađete pravi savet za njih. Praktični ste i racionalni. Intenzivno ćete razmišljati o bivšem emotivnom partneru, čak možda pokrenete i kontakt sa njim.

BLIZANCI

Nervozni ste jer ni danas ne uspevate da funkcionišete onako kako ste planirali. Jako ćete se teško uklapati sa ljudima sa kojima radite. Emotivni ili bračni partner vam vrlo uspešno skače po živcima svojim prohtevima i konstantnim podbadanjima.

RAK

Možete zaista biti razočarani postupcima nekih osoba iz vašeg neposrednog okruženja. Nećete uspevati da sakrijete šta osećate i neke odnose sada možete i pokvariti. Možda bi bilo bolje da malo razmislite pre nego što odreagujete, moguće je da sve preuveličavate.

LAV

Možete danas aktivirati neku saradnju koja vas interesuje, jer ste, poučeni nekim neuspesima iz prethodnih dana, naučili kako treba da se postavite prema sagovorniku. Dobar je dan za sve emotivne kontakte, bilo da ste slobodni ili zauzeti.

DEVICA

Još uvek niste stekli mir koji vam je potreban da biste se suočili na pravi način sa jednom poslovnom problematikom. Imaćete podršku ljudi sa kojima radite. Dan je odličan za uspostavljanje novih kontakata i za flertovanje. Zauzeti su u boljem raspoloženju.

VAGA

Neke stvari i situacije danas možete privesti kraju i naći malo više vremena za sebe i svoj odmor. U popodnevnim satima je pravi trenutak da se vidite sa ljudima koji su vam dragi ili sa emotivnim partnerom. Možda i sretnete nekog koga dugo niste videli.

ŠKORPIJA

Danas ste oštroumni, uporni, angažovani i jako ubedljivo delujete na sagovornika. Dan je dobar i za emotivna pitja, pa se sredite, spremite, partnera pod ruku i pravac neko odmaranje, opuštencija....ili provod i uživanje u zajedničkim trenucima!

STRELAC

Dobro ste raspoloženi jer su do vas, bukvalno u poslednjem trenutku, stigle neke informacije koje ste čekali kao ozebao sunce. Čekate da vidite kako će se situacija razvijati na dalje. Pravo je vreme da napravite prvi korak u jednoj komunikaciji.

JARAC

Shvatili ste šta je bilo pogrešno u vašem pristupu i spremni ste da to i promenite. Jasno vamje u kom pravcu situacija ide na dalje i trenutak je da povučete neke odlučnije poteze. Nastupate odgovorno i u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Imate dobre mogućnosti za uspeh tokom ovog dana i zadovoljstvo onim što budete postigli. Da, nervoza postoji, ali čini mi se da ćete danas lakše izlaziti sa njom na kraj. Obavezno sa nekim ko vam je interesantan i zanimljiv izađite. Dobri trenuci za emotivni segment.

RIBE

Raspoloženi ste za komunikaciju sa poslovnim saradnicima, jer ste shvatili da možete na taj način dobiti neka inovativna ili zanimljiva rešenja za problematiku koje vas muči. Potrebno je da se prema nekom ko vam je interesantan i zanimljiv, više otvorite. Druga strana ne zna da vam čita misli.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.