Astro

Vodolije su danas kratkog fitilja, Blizanci žale što nisu ostali u krevetu, a Rakovi šire dobre vibracije

Šta su vama zvezde priredile za ovaj petak?

03.05.2019. - 08:00h
Kome je još kratak fitilj?
Kome je još kratak fitilj?foto: Depositphotos/ johan-jk

OVAN
Pokušavate nekom na lep način da date do znanja da vam se ne meša u posao, ali ova osoba ne reaguje. Bićete odlučniji i strožiji nego inače i nećete dozvoliti da vam neko kvari planove. Osećate se sigurno pored voljene osobe i to vam veoma prija.

BIK
Stvari izgledaju lošije nego što to zaista jesu. Pomalo subjektivno gledate na neke situacije. Ako smatrate da ste doživeli neuspeh, probajte da analizirate gde je bila vaša greška. Nepotrebno provocirate voljenu osobu svojim flertovanjem.

BLIZANCI
Ponekad ćete pomisliti tokom današnjeg dana da je bolje da niste ni ustajali iz kreveta. Danas su mogući nesporazumi i tenzije na poslu. Povremeno će sa nekim kolegama baš biti teško izaći na kraj. Ovo će vas dosta iscrpeti pa nećete biti najbolje volje ni u kontaktu sa voljenom osobom.

RAK
Prati vas dobro raspoloženje tokom celog dana iako vam baš i ne cvetaju ruže u poslovnom segmentu. Ipak ćete uspeti dosta toga od obaveza da privedete kraju. Dolazite u kontakt sa novim i zanimljivim ljudima tokom današnjeg dana. Sa emotivnim partnerom napeto.

LAV
Imaćete osećaj da vam je glava kao balon od ranih jutarnjih sati. Sve je ovo posledica nekih sitnih, ali iritantnih problema koji se gomilaju. Možete primetiti da se kroz, naoko normalnu komunikaciju sa partnerom i te kako provlači njegova ljubomora.

DEVICA
Zaista vam smeta što je neko drugi pokupio priznanja i zasluge za ono što ste vi uradili. Bićete vrlo nervozni i pitanje je da li ćete moći da se obuzdate i da ne kažete ono što mislite. Neraspoloženje ćete preneti i u odnos sa emotivnim partnerom.

VAGA
Nestrpljivost, žurba i otprilike polovinom dana nećete znati gde se nalazite, jer ćete jako biti opterećeni i svojim, ali i tuđim obavezama. Za emotivne odnose su najbolji večernji sati, jer će vam pre toga trebati da odvojite malo vremena samo za sebe.

ŠKORPIJA
Mnogo obaveza vam je ostalo iz prethodnog perioda, a sve iz razloga što ste se bili usmerili samo na prioritete, a ostalo zapostavljali. Danas će vas neko podsetiti na sve ono što niste odradili. Pitanje je da li ćete imati vremena i volje za emotivnog partnera.

STRELAC
Vas pritiska nadređena osoba ili saradnik, a vi ovaj pritisak prebacujete na ljude sa kojima ste neposredno povezani. Verovatna je tenzija u poslovnom okruženju. Vi i emotivni partner kao da se namerno trudite da iznervirate jedno drugo.

JARAC
Iako mislite da vam jako malo fali da završite jednu obavezu na vreme, verovatno je da ćete do kraja dana morati da budete posvećeni ovome. Čak i onda je pitanje da li ćete sve uraditi bez greške. Čak i ako imate emotivnog partnera, danas ste dovoljni sami sebi.

VODOLIJA
Neko će vas toliko iznervirati, da je pitanje da li ćete uspeti da zadržite kontrolu nad sobom. Kao da svi gledaju samo svoje interese, jedino vi pokušavate da radite nešto za sve. Potreban vam je zaštitnički zagrljaj od strane voljene osobe.

RIBE
Prinuđeni ste da zatražite kolegijalnu ili prijateljsku uslugu od nekog, što vam nimalo nije drago. Nervira vas što ste, pomažući drugima, zapostavili svoje obaveze. Osećate emotivnu rastrzanost i nesigurnost. Najradije biste zatražili objašnjenje od strane partnera za njegove postupke.


Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.