Rakovi su danas nesigurni, Blizance očekuje put, Devicama se "smeše" neplanirani troškovi...

Kome će danas zvezde biti naklonjene, a ko bi morao da se pripazi?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Definitivno vas danas čekaju problemi u poslovnom okruženju i sa saradnicima, ali je isto tako sigurno da ćete imati više nego dobru volju i da ih rešite. Ako se na pravi način postavite prema nekim ljudima, moći ćete i od njih da zatražite pomoć. Napetost između vas i voljene osobe.

BIK

U dobrom ste raspoloženju i prijaće vam podsticajna atmosfera na poslu. Sve je nekako užurbano, ali vi uspevate da se dobro snađete u svim situacijama. Možda ćete malo teže moći da se dogovorite sa emotivnim partnerom oko nekih planova, vi bi na jednu, on na drugu stranu.

BLIZANCI

Pred vama se otvara mogućnost kraćeg poslovnog putovanja, koje vam nadređeni najavljuje za naredne dane. Uzbuđeni ste, ali i pomalo strahujete od ishoda razgovora koje trebate da obavite. Jaka emotivna inspiracija pa ćete umeti da na pravi način pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

RAK

Moguće je da ćete biti iznervirani zbog promena koje neki poslovni saradnici pokušavaju da uvedu u vaš dogovor. Nema razloga za sukobe, smanjite nervozu i napravite kompromisno rešenje. Zamišljeni ste i nesigurni, želite da pokrenete komunikaciju sa jednom osobom.

LAV

Ovo definitivno nije pravi dan da se donose značajnije odluke. Takođe, možete se naći na meti ljudi koji pokušavaju da vas prevare ili obmanu na neki način. ni emotivni segment danas nije najbolji. Možete sumnjati u voljenu osobu, ali ćete i vi biti skloni nekim manipulacijama.

DEVICA

Danas su mogući veći neplanirani troškovi. I vi ste u pomalo rasipničkom raspoloženju, pa nećete voditi računa o tome na šta vam odlazi novac. Niste zadovoljni odnosom mlađih kolega prema vama. Nećete se libiti da pokažete nezadovoljstvo emotvinom partneru povodom nekih njegovih postupaka.

VAGA

Danas vam se može ponuditi dobra poslovna prilika. Spremni ste da se aktivirate u novim poslovima i sa zadovoljstvom ćete prihvatiti. U suštini svaki izazov sada samo predstavlja podsticaj za vas. Tako ćete reagovati i u emotivnom segmentu gde vas očekuje par interesantnih poznanstava.

ŠKORPIJA

Konkurencija će se danas svakako aktivirati i budite spremni da čujete i neke stvari koje vam ne prijaju. Umećete vi da odgovorite istom merom, ali to svakako neće popraviti loše odnose. Imate osećaj da u emotivnom segmentu ništa ne ide onako kako bi trebalo.

STRELAC

Svesni ste da neki saradnici zabušavaju, ali trenutno ne želite da dižete veću buku oko toga. Stalo vam je da završite posao koji ste otpočeli i spremni ste da preuzmete i dodatni deo obaveza na sebe. Imate osnove za dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Sredite neku problematiku.

JARAC

Možda ćete biti pomalo umorni kada današnji dan prođe, ali je više nego sigurno da možete napraviti neke značajne pomake u poslovnom segmentu, naročito u novim saradnjama. Imate dobar plan i pridržavate ga se. Sviđaju vam se neka simpatična podbadanja sa osobom koja vas interesuje.

VODOLIJA

Bitno vam je da završite ono što ste započeli i to pre predviđenog roka. Zato ćete danas malo ubrzati tempo da biste sve postigli. Vodite računa da vas greške ne vrate na početak. Još jedan dobar dan za flertovanje, ali i za komunikaciju u vezi bitnih pitanja sa voljenom osobom.

RIBE

Pitate se da li su neki vaši zaključci od ranije bili pogrešni i koliko možete da nekim ljudima verujete u ovom trenutku. U razgovoru sa nadređenim iznećete svoje sumnje. Čini vam se da voljena osoba izbegava neka pitanja. Nećete tek tako lako odustati da saznate ono što vas interesuje.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.