Astro

Ove srede, zvezde će biti nemilosrdne prema nekim horoskopskim znacima: Rakovi da se čuvaju, Lavovi da ne rizikuju!

Šta nas čeka ove srede, bar kada je reč o astrologiji...

24.04.2019. - 08:16h
foto: Depositphotos

OVAN

Bićete vrlo pažljivi u svom pristupu poslovnim obavezama tokom današnjeg dana. Svesni ste da vas čeka mnogo toga što trebate uraditi, a ne želite da napravite bilo kakav propust. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima, stoji umor. Partner će vam uneti pozitivnu energiju.

BIK

Biće vam potrebno svo vaše znanje i iskustvo, kao i praktičan, odmeren pristup poslovnim obavezama, da biste lakše izašli na kraj sa nekim situacijama koje ovaj dan donosi. Večernji sati su idealni za kućno okruženje i bliske ljude oko vas. Posvetićete se i nekim porodičnim pitanjima.

BLIZANCI

U poslovnom okruženju bićete na usluzi kolegama i spremni na ustupke da bi sve funkcionisalo kako treba. I u emotivnom segmentu ćete se potruditi da oraspoložite voljenu osobu nekim sitnim znacima pažnje. Možda je obradujete i nekim poklončićem.

RAK

Držite se dobro u nekim okolnostima koje vam ne prijaju, ali istrajavate jer ste svesni da još uvek nije vaše vreme za konkretniju akciju. Ne reagujte odmah na informacije koje dobijete, prvo ih proverite. Ono što vam voljena osoba pruža trenutno vam nije dovoljno da biste bili umireni.

LAV

Pokušavate da procenite saradnike kojima ste okruženi. Potrebno vam je da budete sigurni na koga možete računati. Ne povlačite neke rizične poteze, nije vreme za to. Neko pokušava da na jači način privuče vašu pažnju. Svesni ste, ali trenutno niste spremni da pokažete da ste zainteresovani.

DEVICA

Bojite se da će vam neki dogovor iskliznuti iz ruku. Sa novim saradnicima sa kojima dolazite u kontakt pokazujete određenu nepoverljivost. Možda je tako i bolje. Uporni ste da neke stvari dokazujete emotivnom partneru iako nemate pravih razloga za to. Moguće je da ste danas samo tvrdoglavi.

VAGA

U prepodnevnim satima ćete verovatno biti neodlučni i nesigurni na koju stranu da se okrenete. Ako tražite neko rešenje ili trebate da donesete odluku, sačekajte popodne. Voljena osoba kao da je zaboravila na dogovor od pre nekoliko dana. Umesto da se durite, podsetite je.

ŠKORPIJA

U poslovnom segmentu ćete danas biti otresiti, i oni oko vas vas mogu povremeno smatrati napornim i zadrtim. No, vi samo želite da posao bude odrađen kako treba i na vreme. Ako primetite da osobi koja vam je simpatična smetaju neke teme, potrudićete se da ih zaobiđete i sve okrenete na šalu.

STRELAC

Koliko god se trudili oko nekih pitanja u poslovnom segmentu, moguće je da nećete uspeti da ih završite danas. Izgleda kao da se sve mora prolongirati makar za još neko vreme. Sumnjate da voljena osoba nije iskrena prema vama. Pokušavaćete da je navedete na priču.

JARAC

Spremni ste na izuzetne napore tokom današnjeg dana, a sve u cilju toga da vaše zalaganje i trud bude primećeno od strane saradnika, ali i nadređenih. U vama se probudila ambicija, ali ste svesni da je za pravi uspeh potrebno strpljenje. Lako šarmirate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

VODOLIJA

Imate podršku nekoga ko vam je jako bitan u poslovnom segmentu. Kroz razgovor sa ovom osobom možete saznati stvari koje vam mogu biti od velike koristi. Komunikacija sa nekim ko vas privlači ispunjava vas optimizmom i pozitivnom energijom. Uživate u trenucima susreta.

RIBE

Možda ćete morati da napravite neko kompromisno rešenje danas, da bi posao koji ste otpočeli bio završen na vreme. Nije vam milo, ali prilagodljivost je sada neophodna. Zbunjeni ste partnerovim ponašanjem, kao i njegovim promenama mišljenja. Teško vam je da provalite šta se sa njim dešava.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.