Device, ne opterećujte se sitnicama, opustite se i uživajte baš kao što to danas umeju Ribe

Kod Bikova napeto... ali i to se može rešiti.

.

OVAN

Ako danas morate da odradite neku poslovnu obavezu sigurno je da ćete ovo vreme otaljati jedva čekajući da što pre pobegnete. Imate vi svoje planove, a oni svakako ne uključuju sedenje u kancelariji i jedne te iste ljude oko vas. Uživajte u ostatku dana.

BIK

Trebaće vam dodatne informacije u vezi poslovnog projekta koji ste započeli ili koji vam je od skora ponuđen. Pomoć će vam ponuditi stariji kolega, od kojeg ovo svakako niste očekivali. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka. Ipak, lako ih možete rešiti.

BLIZANCI

Danas ćete se verovatno suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Taman da vam ova subota, ili makar njeni prepodnevni sati, prođu u nerviranju i razmišljanju da li ćete uspeti sve da odradite na vreme. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis po nekim pitanjima tek u večernjim satima.

RAK

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspele da vam promaknu, a toliko ste se trudili da do grešaka ne dođe. Ne razmišljajte preterano o tome, ispravite. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

LAV

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju sa emotivnim partnerom ili porodicom. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a iskreno – nemate ni dovoljno koncentracije za neke ozbiljnije probleme na poslu. Zato – pravac rekreacija, posao neka sačeka ponedeljak.

DEVICA

Jedan poslovni problem ili zadatak koji ste dobili završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspeti. Imate razloga za zadovoljstvo, a obradovaće vas i pozitivna kritika od strane nadređene osobe. Razmišljajte o nekim lepim stvarima sa voljenom osobom, ne opterećujte se sitnicama.

VAGA

Malo ste nepoverljivi prema novim kolegama, čini vam se da im ne možete ostaviti u zadatak neke važnije stvari, pa ćete se bukvalno lomiti da odradite sve na vreme. Ko vam je kriv, imate pomoć a ne koristite je. Dopada vam se da se pomalo poigravate sa jednom osobom koja vas simpatiše.

ŠKORPIJA

Nesigurnost koju ćete osećati u prepodnevnim satima brzo ćete smeniti izuzetno podsticajnom energijom. Iako niste planirali da se bavite nekim obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. Takođe neplanirano može doći i do značajnijeg susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

STRELAC

Bićete nervozniji, naročito tokom popodnevnih sati. Možda ste želeli da nekome izađete u susret i prilagodite se njegovom vremenu, a ova vas je osoba „ispalila“. Ako je u pitanju prijatelj, još ćete i progledati kroz prste, ali ako je emotivni partner – e, onda će sigurno biti svađe među vama.

JARAC

Nepoverljivi ste prema nečemu što čujete i skloni ste da ove informacije uopšte ne uzmete u obzir dok ne dobijete potvrdu od strane nadređenih. Pošto se to danas neće dogoditi, verovatno ćete još neko vreme biti u neizvesnosti. Emotivni partner je sumnjičav prema vama, možda i sa pravom.

VODOLIJA

Sreća vas prati ovih dana što se posla tiče, ali danas ipak budite malo oprezniji. Postoji mogućnost za neke čudne i nedefinisane situacije, a vi ne biste trebali da uzimate aktivno učešće u dešavanjima. Povucite se i vidite kako će se stvari odvijati na dalje. Emotivni segment je odličan.

RIBE

Danas i nije baš najbolji dan da izađete nekom od kolega u susret, jer je više nego verovatno da će iskoristiti vašu dobrotu i natovariti vam svoje obaveze na vrat. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima. Uživajte, neki lepi momenti su pred vama.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.