Ovnove “hvata” strast, Rakove romantika, Lavovi prave ustupke “radi mira u kući”…

Strelčevi koji skrivaju tajnu, mogu biti razotkriveni.

Razgovor, foto: Depositphotos
Razgovor, foto: Depositphotos
.

OVAN

Imate dobre planove za provod i učinićete sve i da ih sprovedete u delo. Emotivni partner se možda baš i neće složiti sa svim stavkama koje ste isplanirali, ili će se truditi da deo vremena provede u svom društvu. Ipak, pred sobom imate jedan lep i ispunjen dan. U vrlo ste strastvenom raspoloženju.

BIK

Voljena osoba je puna energije i spremna na svakakve izazove, a vi biste radije da se malo odmorite, da provedete više vremena usmereni samo na sebe. Moguće je da ćete tek u kasnim popodnevnim satima uspeti da ugovorite viđenje. Ipak, i sa samo par zajednički provedenih sati, bićete zadovoljni.

BLIZANCI

Vaša okolina očekuje da obavite neke poslove ili dogovore na koje ste se obavezali. Danas nemate nekih posebnih dešavanja, uglavnom će vreme proteći u susretima i opuštenim razgovorima sa prijateljima ili sa ljudima koji su vam dragi. Možete kontaktirati i simpatiju, spremna je za susret sa vama.

RAK

Ukoliko ste usamljeni, savetujem vam da izađete i odete malo u provod, oraspoložićete se i provesti bolje nego što to očekujete. Ukoliko imate voljenu osobu, pred vama je dan ispunjen romantikom, intenzitetom i senzualnošću.

LAV

Spremni ste da se danas „žrtvujete“ zarad drugih. Koliko će to ispasti dobro na kraju, to ćemo tek videti. U svakom slučaju, postavićete se i prema članovima porodice i prema emotivnom partneru na najbolji mogući način. Spremni ste na ustupke i prilagođavanja, sve zarad dobre atmosfere i mira.

DEVICA

Imate jedan izuzetan dan pred sobom. Uživajte u vremenu koje ćete provesti sa osobama koje su vam zanimljive ili sa emotivnim partnerom. Ukoliko ste sami, odličan je trenutak da pokrenete jaču komunikaciju sa nekim ko vas privlači. Takođe, moguća su i nova poznanstva.

VAGA

Čekaćete pravi momenat da danas iznesete predlog nekom od ukućana ili emotivnom partneru. Ovo je nešto što je vam izuzetno važno, zato i čekate da se sve kockice sklope i da nastupite baš onda kada treba, kada osetite da je druga strana raspoložena i spremna za dogovor.

ŠKORPIJA

Šta god radili, sa kim god se susreli tokom dana, trudićete se da nametnete svoje mišljenje i stavove. Čak ćete i prema voljenoj osobi primeniti autoritativno i dominantno ponašanje. Danas više pažnje obraćate na članove porodice – spremni ste da im posvetite svoje vreme.

STRELAC

Previše razmišljate o nekim stvarima koje ne možete promeniti, bar ne u ovom trenutku. Ne nervirajte se bez razloga, jer je pitanje u kom će pravcu situacija oko koje se brinete, ići. Ako krijete neke stvari od emotivnog partnera, bilo bi dobro da budete na oprezu. Vaša ponašanja vas odaju.

JARAC

Danas ste u nedoumici – kome dati prednost – voljenoj osobi ili prijatelju...koliko god da vam je stalo do vašeg dragog bića, čini mi se da ćete ipak prijateljstvo staviti na prvo mesto. Još ako ovu osobu niste videli odavno, ili ste dogovorili današnji susret još pre izvesnog vremena....ljubav može da sačeka.

VODOLIJA

Bilo bi odlično da udovoljite sebi i ove trenutke provedete negde van porodične ili kuće atmosfere. Potrebno vam je da prošetate, da budete na svežem vazduhu, da vas ne drži mesto. Ako je voljena osoba spremna za akciju sa vama, odlično. Ako nije – ma otići ćete vi u skitnju sami.

RIBE

Veliki planovi za današnji dan, ali čini mi se da ste na više mesta dali obećanje da ćete se pojaviti. I kako ćete sada uklopiti sve to, to je već pitanje. Prepustite se trenutku, pa gde god da vas situacija odvede. Nekada se najbolje stvari dešavaju potpuno neplanirano.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.