Lavovima danas stižu dobre vesti, Bikovi su dobro raspoloženi, Device neka odlože svađu za posle podne!

Šta zvezde poručuju ovog utorka?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Danas možete ostaviti dobar utisak u poslovnoj okolini svojom angažovanošću i obraćanjem pažnje i na najmanje sitnice. To vam doduše oduzima mnogo vremena, ali želite da se pokažete u najboljem svetlu. U dužim emotivnim odnosima danas možete biti više nego inače kritički raspoloženi prema partneru.

BIK

Dobro i stabilno raspoloženje tokom celog dana. Obavili ste i jedan poslovni razgovor od kojeg mnogo očekujete i više je nego izvesno da situacija ide u pozitivnom pravcu. Iskreno ćete uživati u trenucima sa voljenom osobom. Čak vam neće smetati ni neke sitnice koje vam inače bodu oči.

BLIZANCI

Pomalo ste iscrpljeni tempom koji ste sami sebi nametnuli, ali ne želite da propustite ništa od dešavanja današnjeg dana. Međutim, malo je verovatno da ćete u popodnevnim i večernjim satima biti raspoloženi za neke posebne akcije. Mirni trenuci sa voljenom osobom i uživanje.

RAK

Danas imate pravu meru u svemu što radite, pa je odličan trenutak da zatražite uslugu od nekoga ili da pojačate komunikaciju sa poslovnim saradnikom. Možete doći do zajedničkog rešenja nekog problema. Uživate u komunikaciji sa nekim i priželjkujete nešto više od razgovora.

LAV

Poslovni partner ima predlog za vas o kojem bi vredelo razmisliti. Takođe, ako ste u postupku završavanja papirologije, možete ovo privesti kraju tokom dana. Prihvatate komunikaciju od strane nekog za koga znate da je zainteresovan za vas.

DEVICA

Ako imate da obavite ozbiljniji razgovor sa poslovnim partnerom, nemojte to raditi u jutarnjim satima, jer bi vam mogle promaći neke stvari. Odložite za period posle podneva. Potrudite se da vašem voljenom biću na jasan način pokažete da vam je stalo do njega.

VAGA

Iako ste imali nekih svojih nedoumica ipak shvatate da vaši planovi idu ka realizaciji. Doduše, ne sviđa vam se što se nešto konkretnije odlaže za drugi deo nedelje ali ste spremni da sačekate. Prihvatate da partner preuzme vodeću ulogu u planiranju vaših susreta i zajedničkog vremena.

ŠKORPIJA

Ako ste se nadali nekim parama, danas dobijate informaciju o odlaganju isplate. Ili će ona pak biti značajnije umanjena od onoga što ste vi očekivali. Da ćete biti raspoloženi, pa baš i nećete. Ni sa emotivnim partnerom danas nemate dobru komunikaciju. Previše ste nervozni.

STRELAC

Dosta promenljivo raspoloženje tokom celog dana. Nećete imati zadovoljavajuću komunikaciju sa osobama koje su vam nadređene, pa će to pokvariti druge dobre vesti koje dolaze do vas. Sa emotivnim partnerom niste na istim talasnim dužinama. Nerazumevanje i mogućnost svađe.

JARAC

U jednom ste stabilnom, ali u isto vreme podsticajnom raspoloženju. Dogovori idu glatko i tokom ovog dana možete ostaviti dobar utisak na ljude sa kojima dolazite u kontakt. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan, sada to možete.

VODOLIJA

Neke osobe, starije po godinama ili po iskustvu, imaju danas prave savete za vas. Od njih slobodno možete potražiti pomoć ukoliko dođete u situaciju neizvesnosti ili zastoja. Jako želite da se pokrenete prema nekom, ali još uvek niste sigurni da li je pravi trenutak za to.

RIBE

Osobe od autoriteta ili nadređeni pokrenuće neka važna pitanja sa vama danas. Nemojte propustiti priliku da promovišete svoje ideje, ali i da uputite primedbe ako ih ima. Nedostaje vam veća bliskost sa emotivnim partnerom, ali trenutno niste u prilici i da je ostvarite.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.