Astro

Ponedeljak Bikovima i Lavovima donosi promene, a Vagama rasejanost

Šta su vama pripremile zvezde za početak ove nedelje?

22.04.2019. - 08:20h
Šta su nam pripremile zvezde za ovaj ponedeljak?
Šta su nam pripremile zvezde za ovaj ponedeljak?foto: Depositphotos

OVAN
U ovom danu postoji velika mogućnost za greške jer ste nefokusirani i bez prave koncentracije. Takođe, vodite računa o svojim izjavama. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu. Ne odlučujte na brzinu, nije sve tako kao što vama izgleda.

BIK
Može vam se ponuditi nešto što do sada niste radili, a što vam otvara mogućnost promena kojima u poslednje vreme izuzetno težite. Odlična kreativnost i ideje. U emotivnom delu – partner ne može trenutno da prati vaš tempo, popustite malo sa zahtevima.

BLIZANCI
Razmišljate o nečijim rečima i što više obrćete situaciju u svojoj glavi, sve ste manje sigurni u iskrenost ove osobe. Budite obazrivi, pogotovo ako je neka vrsta rizika u pitanju. Imate osećaj da emotivni partner nije u potpunosti iskren. Nesporazumi u komunikaciji.

RAK
Poslovno okruženje danas može da bude mesto grešaka i sitnijih trzavica sa kolegama. Pokušajte da ne potpirujete dodatno situaciju. Iako imate osećaj da vas emotivni partner ne razume, potrudite se da ne unosite tenziju u vašu komunikaciju. Sa malo dobre volje, lako je prebroditi neke stvari.

LAV
Događaju se promene sa kojima ne znate trenutno kako da se nosite. Ne budite impulsivni, već pokušajte da im se prilagodite. Ono što želite nije u skladu sa onim što dobijate u svojim emotivnim vezama. Nesigurni ste kako da postupite dalje.

DEVICA
Ovaj dan jednostavno nije „vaš“. Niti ste vi u posebnom raspoloženju za posao, niti imate bilo kakav podsticaj da se aktivirate po pitanju obaveza koje su se nagomilale. Malo ste više romantično raspoloženi i prijaće vam komunikacija i susret sa voljenom osobom.

VAGA
Pozitivne informacije stižu do vas, ali ste vi suviše obuzeti razmišljanjima o projektu u koji ste uključeni, da nećete stići ni da se obradujete kako treba. Takođe, imate problem da se uklopite sa nekim sa kim od skora sarađujete. Mnogo razmišljate o nekome za koga ste zainteresovani.

ŠKORPIJA
Iako ćete u prvom delu dana smatrati da ne možete da završite ono na šta ste se obavezali, popodnevni časovi vam donose jaču energiju i fokusiranost na posao. Jako vas frustrira što se ne dešava nikakav konkretniji pomak sa osobom za koju ste zainteresovani.

STRELAC
Ozbiljan problem postavlja se pred ono što ste planirali. Možete biti zabrinuti i nesigurni da li ćete uspeti da prevaziđete prepreke koje su se pojavile. Sputavate sebe u emotivnom segmentu i ne želite da pokažete da ste povređeni nekim postupcima osobe do koje vam je stalo.

JARAC
Tokom podnevnih sati pružiće vam se prilika za komunikaciju ili susret sa osobom koju već neko vreme priželjkujete za poslovnog saradnika. Ostavićete dobar utisak. Zadovoljni ste dešavanjima između vas i emotivnog partnera i imate planove za večeras.

VODOLIJA
Imate veliku pomoć od strane kolega tokom današnjeg dana. Ne ustručavajte se, pitajte za savet ukoliko vam je potreban. Nema potrebe da kalkulišete u emotivnom segmentu, voljena osoba je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima. Opustite se.

RIBE
Imate osećaj da čekate mnogo duže nego što je to potrebno na rešenje nekih situacija u poslovnom segmentu. Povremeno nestrpljivost i napetost. Imali emotivnog partnera ili ne, danas se osećate nesigurno i distancirano. Potrebno vam je da se osetite voljeno i zaštićeno.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.