Astro

Rakovima se danas smeši finansijski dobitak, Ribe bi mogle da uživaju u romantičnom provodu sa partnerom

Šta vama predviđaju zvezde za danas?

19.04.2019. - 08:34h
foto: Depositphotos

OVAN

Može biti nerviranja u prepodnevnim satima, ali ćete uspešno izlaziti na kraj sa situacijama. Nije vam milo što morate da zamolite nekoga za pomoć i izbegavaćete to do poslednjeg trenutka. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima. Za sada ćete neke stvari zadržati za sebe.

BIK

Malo promenljiva raspoloženja, pa ćete i vi čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati povremeno svoje „lenje momente“ uspećete da ostvarite ono što ste isplanirali, samo će vam za to trebati više vremena. Jedno novo poznanstvo aktivira odmah zanimljivu priču, ali aktivira i vas.

BLIZANCI

Dan je dobar za privatne poslove, porodične biznise ili za bavljenje nekim ličnim prioritetima. Imate potrebu da neke ustaljene stvari promenite, ali i kreativna rešenja za situacije koje su pred vama. Niste ispunjeni u emotivnom delu i možete potražiti utehu kod nekog od članova porodice ili prijatelja.

RAK

Neke napetosti će biti samo u prepodnevnim satima, već posle toga ulazite u jedan odličan i ispunjen šansama dan. Bilo da je poslovni ili emotivni segment, imate prave reči za osobe sa kojima dolazite u kontakt, iskreni ste i pridobijate pažnju. Stoje mogućnosti i za finansijski dobitak.

LAV

Danas su vam prvenstveno finansijski prioriteti na pameti. Stoje mogućnosti za novac, ili makar za ugovaranje posla koji će vam se brzo isplatiti. Postavite se odgovornije prema osobi koju volite, trenutno nemate dovoljno razumevanja i vaša su ponašanja promenljiva.

DEVICA

Imate svu podršku koja vam je potrebna da biste pokrenuli pitanja ili poslovne situacije koje vas interesuju. Nema razloga za nestrpljivost, sve se odvija tačno po vašim planovima. U emotivnom delu budite svesni da ne možete ostvariti sve ono što želite, bar ne u ovom trenutku. Idite polako.

VAGA

Malo ste zbunjeni trenutnim stanjem i situacijama na poslu, ali ne odustajete lako od onoga što ste naumili da ostvarite. Možete steći značajne uvide ako pažljivo gledate i slušate šta se dešava oko vas. Zanemarujete partnera zarad ličnih prioriteta, prijatelja. Pokušajte da odvojite više vremena.

ŠKORPIJA

Poslovni segment funkcioniše savršeno. Odlučni ste da ostvarite ono što želite, ali u isto vreme spremni da se prilagodite saradnicima i okolnostima. U emotivnom delu vlada velika čežnja. Moguće je da priželjkujete osobu sa kojom trenutno ne možete ostvariti značajniji kontakt ili koja je daleko od vas.

STRELAC

Suviše je ovaj dan čudan, suviše sa nekom neuhvatljivom energijom, da biste se snašli baš najbolje u njemu. Sve vam deluje nesigurno, kao da vam je potrebno mnogo više vremena i za neke najobičnije obaveze. Nećete biti raspoloženi za neke veće aktivnosti sa voljenom osobom.

JARAC

Dosta ćete se iscrpeti u toku prepodnevnih sati, jer je obaveza više nego inače. Drugi deo dana je mnogo bolji za neka emotivna dešavanja i za odmor i trebali biste da sve misli o poslu maknete iz glave. Možda bi još bilo i najbolje da popodnevne i večernje sate posvetite samo sebi i svojoj relaksaciji.

VODOLIJA

Dan je prvenstveno dobar za zaradu, ali i za kontakte i komunikaciju sa partnerima sa kojima sarađujete duže vreme. Sporazumevate se odlično i nema mnogo muke oko dogovora, a to vam danas i odgovara. Niste u raspoloženju da planirate neke velike izlaske i akcije za večeras, radije ćete ostati kod kuće.

RIBE

Možda ćete morati da odradite neke stare obaveze koje vam nisu mile u toku prepodneva, ali onda zvanično završavate sa nekim napornim momentima u ovom danu. Popodne i veče su savršeni, za šta god da poželite. Emotivni partner i vi možete zaista provesti vreme u uživanju, ali i provodu.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.