Astro

Bikovi su uporni, ne prihvataju “ne” kao odgovor, Rakovi za takve odgovore imaju alternativu

Nedelja je i pred vama je dan ispunjen...

21.04.2019. - 08:30h
Nežnost, razgovor, opuštanje
Nežnost, razgovor, opuštanjefoto: Depositphotos

OVAN

Pred vama je još jedan lep dan koji ćete moći da iskoristite u najpozitivnijem mogućem raspoloženju. Uspeli ste da uklopite sve i da napravite dobar plan za aktivnosti, pa ćete verovatno deo dana provesti sa emotivnim partnerom, a deo ostaviti za prijatelje ili za neko veće društveno okupljanje.

BIK

Ono što ste zamislili za danas, uz malo truda – uspevate da sprovedete i ostvarite. Želite da se vidite sa nekim ljudima koji se izgovaraju obavezama, ali vi danas jednostavno ne želite da čujete „ne“ kao odgovor. Namerili ste da provedete neke lepe zajedničke trenutke sa prijateljima i to ćete i uraditi.

BLIZANCI

Prvenstveno ćete se posvetiti svom partneru, a ako ste u braku, stavićete svoju porodicu na prvo mesto. Pozivate ljude koji su vam dragi kod sebe u goste, ili ćete zajednički otići u neki restoran na ručak. Odlični momenti za komunikaciju i za ponovno buđenje bliskosti sa onima koje želite pored sebe.

RAK

Ako ste ikako u mogućnosti – danas što dalje od kuće, danas što dalje od statičnosti. Potrebno vam je da budete u pokretu, potrebno vam je da budete blizu osobe koju volite. Ako se kojim slučajem dogodi da ne možete da se poklopite u planovima, budite sa prijateljima ili članovima porodice.

LAV

Ako ste mladi i slobodni, ovo je vaš dan za flertovanje, za društvo, za nova poznanstva i šarmiranje. Ako imate emotivnog partnera obavezno organizujte neki događaj, na koji možete pozvati i zajedničke prijatelje ili čak članove porodice. Sve je lako uklopiti kada vas nosi pozitivna energija i zadovoljstvo.

DEVICA

Bićete jako razočarani ako danas ne uspete da ostvarite ono što ste planirali. Naime, bilo da ste želeli da se vidite sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom, moguće je da će drugoj strani iskrsnuti obaveze koje ne može da zanemari. Za vas su tu uvek članovi porodice, okrenite se ka njima.

VAGA

Vaše su aktivnosti danas najviše vezane za prijatelje i za komunikaciju i susrete sa njima. Moguće je i da ćete zajednički izaći na neko okupljanje ili veći društveni događaj. U večernjim satima možete biti nešto umorniji, a ako tada treba da se vidite sa voljenom osobom, baš i nećete biti u elementu.

ŠKORPIJA

U vas se tokom ovog dana, i pored dobrog raspoloženja, može uvući blaga nesigurnost. Nemojte opterećivati sebe nekim razmišljanjima, pogotovo ako su ona vezana za materijalni segment. Bolje iskoristite vreme koje je pred vama na najpozitivniji mogući način, u susretu sa dragim osobama.

STRELAC

Morate da odradite neke sitnije obaveze koje ste obećali članovima porodice ili bračnom partneru. Posle toga ste slobodni i ceo dan je pred vama ispunjen pozitivnom energijom i pokretom. Najviše će vam odgovarati društvo bliskih prijatelja, ali ćete uspeti da uklopite i partnera u svoje aktivnosti.

JARAC

Mnogo ćete razmišljati u toku dana o pozitivnim promenama koje su nastupile generalno kod vas. Radujete se svemu što se dešava, ali ne možete da se ne pitate koliko će to dugo trajati i da li se nešto može dogoditi što bi pokvarilo vaše planove. Opustite se, sve je u redu, uživajte u današnjem danu.

VODOLIJA

Dan je protkan pozitivnom energijom, pa biste mogli da uradite neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali i razmišljali previše. Na primer, mogli biste da pokrenete neka pitanja koja vas muče u odnosu sa voljenom osobom. Ili da sa njom podelite svoje planove. Može doći do dogovora.

RIBE

Ako i ovog dana dozvolite da vas obaveze „ponesu“ verovatno ćete provesti vreme samo u radu. Da, možete odraditi nešto oko čega kasnite, možete odraditi i neki posao u ličnom aranžmanu, ali nećete na taj način ostaviti ni malo vremena za sebe. Dajte sebi prioritet, kao i svom uživanju i opuštanju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.