Astro

Blizanci, momentalno stopirajte setno raspoloženje, Rakovi, plenite pozitivnom energijom pa iskoristite dan

Ovnovi, ova subota je kao stvorena za ljubav.

20.04.2019. - 08:30h
Divan dan za Ovnove
Divan dan za Ovnovefoto: Depositphotos

OVAN

Iskreno se nadam da nemate nekih poslovnih obaveza tokom ovog dana, jer ovaj dan je kao stvoren samo za ljubav, dok biste se u poslovnom segmentu potpuno rasuli i pogubili. Zbrišite sa posla, uhvatite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju, uživanciju, razgledanje izloga.

BIK

Dan za porodicu, za ukućane, za one koje volite i želite oko sebe. Dobro će funkcionisati poslovni segment jedino ako ste privatnik ili ako vam je ostalo da odradite samo neke zaostale sitnice. Druženje sa dragim ljudima diže vam raspoloženje i donosi pozitivnu energiju.

BLIZANCI

Nemojte dozvoliti sebi da danas upadate u neka setna raspoloženja, da žalite za prošlošću ili „dobrim starim vremenima“. Ova sada vremena su jedino što imate, pa uživajte u njima punim plućima. Pustite da vas prijatelji pozitivno prodrmaju i odvuku u neki provod.

RAK

U poslednjem trenutku ste se setili da morate da obavite neke pozive i pošaljete neku dokumentaciju, to jest – da makar jedan deo ovog dana iskoristite za posao. Makar popodne iskoristite za uživanje sa partnerom. Dobri momenti i lepa energija između vas dvoje.

LAV

Vi ste se danas ratrčali na sto strana. Kao da je sav onaj zastoj koji ste osećali tokom cele prethodne sedmice prevaziđen, a vi ne znate gde ćete pre. Prvo sedite, napravite prioritete, pa onda delujte. Mogu se danas i neke poslovne sitnice odraditi, i to onako – baš kako treba.

DEVICA

Ako vam danas padne na pamet da presećate neke stvari, nemojte. Pogotovo ako se vezuju za emotivni ili prijateljski segment. Razmislite još jednom pre nego što odreagujete, jer biste se vrlo brzo mogli pokajati. Dajte sebi vremena da se smirite i da još jednom porazgovarate sa drugom stranom.

VAGA

Danas je za vas izuzetno povoljan dan, samo nemojte da se rasplinete u moru planova i da na kraju ne završite ništa. Ne možete odjednom na više strana, odrađujte jednu po jednu stavku koju ste zacrtali. Na taj način ćete ostvariti najbolje rezultate i maksimalno iskoristiti šanse koje vam ovaj dan nudi.

ŠKORPIJA

Vi se danas osećate prilično razvučeno. Imate obaveza i u poslovnom, ali i u privatnom segmentu, i niste sigurni na koju ćete pre stranu. I jedno i drugo pitanje je prilično važno i nisam sigurna kako ćete uspeti da se uklopite u sve. No, snagom I upornošću sve se može postići...

STRELAC

I vi imate mnogo planova, ali vam okolnosti idu na ruku, pa je više nego verovatno da ćete sve uspeti da ostvarite. Obavićete i jedan deo poslovnih obaveza. Emotivno funkcionišete savršeno i dan je pogodan i za susrete sa voljenom osobom, ali i za aktiviranje prema novim poznanicima.

JARAC

Vi ćete i ovaj dan iskoristiti prvenstveno za poslovne aktivnosti, ali je definitivno sigurno da vam sledi i priliv novca. Savršeno vreme za sve ono što želite da postignete, pa nemojte zanemariti ni emotivni deo. Stoje vam jako dobri momenti sa voljenom osobom, u nekom izlasku ili prirodi.

VODOLIJA

Morate se angažovati i u poslovnom segmentu, i to oko dogovora koji su ostali nezavršeni. Bićete malo nervozni jer vam se čini da druga strana postavlja prilično komplikovane uslove, a vi biste da ovo što pre privedete kraju. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite ni svoje planove sa emotivnim partnerom.

RIBE

A mislili ste da je pred vama jedan miran dan. Pa bojim se da nema ništa od toga, jer će vas pritisnuti poslovnim obavezama bukvalno od ranog jutra. Sve ono što ste isplanirali, moraćete da pomerate ili da u potpunosti odložite. Malo je verovatno da ćete uspeti da odvojite vreme za voljenu osobu.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.