Vodolije će danas privlačiti poglede gde god da se pojave, Bikovi će sve sa lakoćom obavljati

Šta vama predviđaju zvezde za danas?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Možete očekivati iznenadne preokrete u poslovnim dešavanjima i ubrzavanje nekih situacija koje su vas kočile. Pomalo naporan dan za komunikaciju sa saradnicima. Sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada ugovorite susret u popodnevnim satima.

BIK

Sa lakoćom obavljate nezavršene obaveze, ali stižete da posvetite i deo svog vremena nečemu što ste isplanirali za ovaj dan. Veći deo popodneva ćete provesti sa voljenom osobom. Uživajte u svakom trenutku, naglašeno razumevanje i sklad.

BLIZANCI

Današnji dan je za sve. Za posao, za ljubav, za novac. Iskoristite svaki segment na najbolji način. budite u pokretu, budite aktivni, puni ste ideja, puni dobrog raspoloženja. Dan koji ćete provesti ispunjeno, od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati.

RAK

Znate onaj trenutak kada ste u potpunosti napeti, naelektrisani i samo čekate da do vas stignu neke vesti, neke informacije? E, tako ćete se osećati vi. Kao da u svakom trenutku treba da stigne do vas nešto što će vam razrešiti nedoumice i pogurati vas, bilo u poslovnom i emotivnom delu.

LAV

Potrebno je da danas budete malo proračunati u odnosima sa drugima. Nemojte reagovati odmah, sedite i razmislite o situaciji u kojoj ste i napravite dobru taktiku. Između voljene osobe i vas su trenutno malo zvaničniji odnosi. Razgovarate, ali još uvek postoji napetost.

DEVICA

Neko od kolega može vam pomoći da prevaziđete jednu neprijatniju situaciju na poslu. Zapamtite ovu uslugu da biste mogli da uzvratite kada bude potrebe. Vrlo ste aktivni oko neke osobe, pokušavate da je šarmirate, ali trenutno bez nekog većeg uspeha.

VAGA

I pored nekih zahtevnih situacija na poslu, vi se osećate dobro, puni ste energije i lako odrađujete sve što dođe pred vas. I u emotivnom delu funkcionišete odlično. Ceo dan je dobar za komunikaciju sa partnerom, ali se slobodno možete aktivirati i prema nekom ko vam je za sada vrlo simpatičan.

ŠKORPIJA

Ne odgovara vam baš energija ovog dana jer ne možete u potpunosti da se posvetite obavezama koje su vam važne. Imate distrakcije od strane drugih u pitanjima koja njih interesuju. U večernjim satima ćete biti iscrpljeni i nespremni za susret sa voljenom osobom.

STRELAC

Imate odlične ideje, ali je pitanje da li imate i podršku i mogućnost da ih realizujete. Možda je bolje da ovo ostavite za neki povoljniji trenutak. Osećate nalet pozitivne energije kada je emotivni deo u pitanju. Spremni ste da se više posvetite voljenoj osobi, i potenciraćete na komunikaciji.

JARAC

Danas dobijate potvrdu ili informaciju koju duže vreme čekate. Osećate podsticaj, volja i energija su naglašene. Možete mnogo postići. Dan je odličan da upoznate nekog novog, i to preko poslovnih okolnosti. Imaćete dobru komunikaciju sa ovom osobom.

VODOLIJA

Ako postoji problem u poslovnom segmentu, vi imate efikasna rešenja, pa ćete lako izlaziti na kraj sa svim situacijama. I u emotivnom delu blistate. Privlačićete poglede gde god da se pojavite. Odličan je trenutak za emotivni susret, bilo sa voljenom osobom, bilo sa simpatijom.

RIBE

Osećate da ste pri kraju dešavanja koja su vam pravila problem. Ne odustajte sada kada je rešenje već blizu, uložite još malo napora. Jedna osoba dolazi u vašu blizinu i odmah vam unosi „pozitivan nemir“. Prepoznajete u njoj nekoga sa kim biste mogli ostvariti i dobru komunikaciju, ali i nešto više od toga.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.