Ovnovi danas ustaju na levu nogu, baš im ništa ne ide od ruke, Jarčevima će se desiti interesantni susreti

Rakovi se osećaju mutno i biće im veoma teško da se pokrenu. Šta vama predviđa horoskop za ovaj utorak?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Dođu tako neki dani kada vam sve slabo ide od ruke. Rešenja vam se izmiču u poslednjem trenutku, ono što želite da ostvarite ne uspevate, a nemate ni neku naročitu komunikaciju sa emotivnim partnerom. Najbolje je ovakve dane iskoristiti da se povučete i završite neke obaveze od ranije.

BIK

Sve ono što želite da realizujete danas se odvija usporeno. Budite strpljivi jer vam ništa drugo trenutno ni ne preostaje. Sa emotivnim partnerom može doći do tenzije, pa čak i rasprave. Nervozni ste i bolje je da ne reagujete, jer možete samo doprineti negativnoj atmosferi.

BLIZANCI

Danas se vrlo ozbiljno posvetite svemu što imate u poslovnom segmentu kao obavezu. Jako vam je bitno da se osećate sigurno u odnosu sa voljenom osobom, ali ne uspevate da sa njom ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju, a možda ni susret.

RAK

Osećate se mutno, dekoncentrisano I teško vam je da se pokrenete. Na sve ovo – tempo obaveza će vas ozbiljno pritisnuti. Najbolje bi bilo da se u toku popodneva povučete i dobro odmorite i naspavate. Nesklad u odnosu sa voljenom osobom.

LAV

Svesni ste da morate da obavite neke razgovore koji vam baš i nisu mili. Ne znate šta možete da očekujete, pa ćete biti zamišljeni i nesigurni. Naoružajte se strpljenjem, jer će vam biti potrebno. Dan je dobar da pokrenete bitna pitanja sa emotivnim partnerom.

DEVICA

Danas možda previše očekujete od drugih. Nemaju svi vašu energiju niti podsticaj, pa budite spremni da će vas oni sa kojima radite usporavati i kočiti. Morate se prilagoditi. Možete očekivati neka lepa iznenađenja od strane emotivnog partnera. I vi ćete umeti da uzvratite pažnjom.

VAGA

Svesni ste da dolazi do promene po onim pitanjima koja su vam bitna. Nećete još uvek dobiti zvaničnu potvrdu niti informacije, ali shvatate da je to samo pitanje dana. Počinjete da se opuštate u kontaktu sa jednom osobom i sve češće vam je u mislima.

ŠKORPIJA

Nemojte biti naivni po nekim pitanjima niti verovati obećanjima. U suprotnom – možete se poprilično razočarati postupcima nekih osoba. U ovaj dan ulazite u nekom čudnom raspoloženju prema voljenoj osobi. Neki njeni postupci vam smetaju, ali trenutno ne želite da razgovarate o tome…

STRELAC

Budite oprezni u dogovorima koje pokrećete u toku današnjeg dana. Moguće je da ćete napraviti grešku u proceni i pristati na nešto što vam ne odgovara. U emotivnim relacijama osećate neispunjenost i stegnutost. Partnerove inicijative nema, a vi se osećate nesigurno.

JARAC

Imate dosta poverenja u osobu sa kojom se danas dogovarate I smatrate da ćete napraviti dobar zajednički posao. Emotivno - pokrenite se malo ako ste usamljeni, može biti interesantnih susreta, naročito tokom popodnevnih sati.

VODOLIJA

Sve funkcioniše više nego dobro kada je jedan dogovor u pitanju, ali nikako da dođe i do konačnog rezultata i realizacije. Prihvatite da je tempo dešavanja sada nešto sporiji, sve će biti u redu uskoro. Potrebno vam je da provedete više vremena u okviru porodice, ili sa partnerom.

RIBE

Iako realno nema nekih pravih razloga za nezadovoljstvo, vaše je raspoloženje tokom ovog dana prilično mutno. Moguće je da je ovo samo posledica umora koji vas je stigao. Ako u nekom trenutku osetite da padate u malodušnost, pokušajte da to razbijete kontaktom sa prijateljima ili dužom šetnjom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.