Ribe u novoj nedelji očekuje BAŠ dobra finansijska situacija, u život Jarčeva ulazi neko zanimljiv i potpuno će ih okupirati!

Stigao je horoskop za novu nedelju! Šta vama predviđaju zvezde u narednih sedam dana?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Hrana

I sami ste negde svesni da je vaš način života, ne samo kada je ishrana u pitanju već generalno gledano – u nekom dužem vremenskom periodu prilično nezdrav. No, nemate vi trenutno niti prave volje niti želje da napravite neke drastičnije, korenitije promene.

Ljubav

Napetost u odnosima se pojačava – U nedelji smo punog Meseca u vašem polju partnerstava i to na poslednjim stepenima znaka, što uvek označava da su neke situacije sa partnerom „istrošene“ i već blizu svom kraju. Naravno, ništa što se bude dešavalo ne treba shvatati drastično, ali je moguće da su neke emotivne priče već jako blizu stavljanja tačke....U svakom slučaju, ovo su dani povišene energije u kojima treba naći kompromis sa voljenom osobom, a ne potencirati na raspravama. Slobodni Ovnovi – mogući su vrlo burni i strasni novi počeci ljubavnih veza i avantura....a sad, kolika će biti njihova trajnost i kvalitet, to je već neka druga tema....

Posao

Potreba za nekom drastičnom i suštinskom promenom u poslovnom segmentu može vas u ovoj nedelji navesti na prilično impulsivne odluke. Bilo da stavljate tačku na postojeći posao ili imate nameru da započnete neki nov – zaista vam se savetuje da razmotrite sve činjenice, detaljno izanalizirate, i naravno – da se posavetujete sa još nekim, ko u ovom trenutku razmišlja hladne glave, za razliku od vas. Ne ulećite u dogovore kao muva bez glave, jer neke stvari ne vidite jasno!

Novac

Obaveze i računi se gomilaju, a vi se nervirate. Neko rasterećenje kroz informaciju o skorijem prilivu vam stiže pred kraj sedmice.

Zdravlje

Brzo se umarate, nemate dovoljno snage i non stop ste pospani. Sve ovo je više posledica mentalne iscrpljenosti, nego fizičke.

BIK

Hrana

Vi ste već neko duže vreme prilično skloni da sebi popuštate i ugađate kada je hrana u pitanju, iako ste svesni posledica i po vaše zdravlje, ali i po vašu kilažu. Bojim se da ni ova nedelja neće doneti nikakve promene, bar ne one pozitivne.

Ljubav

Partnera iznenađujete svojim ponašanjima, koja su potpuno neuobičajena za vas. Čas ste puni ljubavi i pažnje, nesebični, romantični, senzualni.....čas dramite, preuveličavate, preterujete, zahtevate promene koliko sad i odmah...Doduše, ovo je verovatno jednim delom samo vaša reakcija na partnerove postupke, bilo u ovom periodu, bilo ranije – svesno ili nesvesno, sada „vraćate“ za sve ono što vam je smetalo ili vam pak godilo od strane voljene osobe. U prevodu – ponekad verovatno ni vama nisu jasni vaši postupci, ali šta sad....ne možete protiv sebe...Slobodni Bikovi će da naglavačke ulete u jedan odnos, nošeni ogromnom količnom strasti prema ovoj osobi. Vaš unutrašnji alarm zvoni, ali ga ne registrujete...

Posao

Poslovno je ovo zahtevna nedelja za vas. Dani u kojima ćete se istrošiti, verovatno nervirati češće nego inače a sigurno je da će i odnos sa kolegama doći u jednom trenutku „na dnevni red“. Kada je ovo poslednje u pitanju – pun Mesec pada baš u vaše polje svakodnevnih poslovnih aktivnosti i kolega, pa je sigurno da će neke nervoze biti prisutne. Ne preterujte sa zahtevima ni prema sebi, ali ni prema onima kojima ste okruženi. Vodite računa o papirima, novcu ukoliko radite sa njim.

Novac

U ovoj ćete se sedmici istrošiti, ali vam neće biti žao. Prilivi su solidni i redovni.

Zdravlje

Čas ćete se osećati super, čas će vas mrzeti da se pomerite sa mesta i energija će vam kljoknuti. Ne preterujte sa hranom i pićem....

BLIZANCI

Hrana

I dalje ste u periodu kada je vrlo bitno da na vašem stolu bude što više zeleniša, a što manje mesnih proizvoda i prerađevina. Ukoliko baš bez ovog ne možete, onda se okrenite ribi, piletini, ćuretini. Od voća bi vam prijale jabuke, kruške a od orašastih plodova bademi i orasi.

Ljubav

Ulazak u ovu sedmicu zatiče vas i partnera u nekom čudnom, nedefinisanom odnosu. Oboje možete preterivati u nekim situacijama, što će samo dovoditi do toga da se i jedno i drugo lošije osećate. No, ova sedmica nudi i mogućnosti da se krene putem poboljšanja i drugačijeg funkcionisanja između vas dvoje. U drugom delu sedmice počećete polako da se približavate jedno drugom- neće to ići baš savršeno, ali su evidentni pomaci na bolje. Slobodni Blizanci su vrlo privučeni jednom osobom, ali su svesni da bi emotivni početak sa njom bio ili samo avantura ili pak tajna priča. No, mora se priznati da će vam ova sedmica zadati velika iskušenja i da je moguće da ćete se prepustiti strastima...

Posao

Sve izgleda kao da neke situacije vezane za poslovni segment idu ka svojoj kulminaciji, bez ikakve vaše mogućnosti da ih kontrolišete. Na trenutak ćete se osećati da vam konci dešavanja u potpunosti izmiču iz ruku. No, kraj sedmice će pokazati da je dosta toga bilo prenaduvano i da se pozitivno rešenje nazire ili nastupa. Takođe, neke promene koje ste pokrenuli, odmah će početi da daju rezultate. U ovoj ste nedelji naglašeno kreativni – iskoristite ovaj period da promovišete svoje ideje.

Novac

Varirate po pitanju novca, ali negde ste se već navikli na ovakav tempo i neizvesnost. Snalazite se prilično dobro.

Zdravlje

Problemi sa alergijama.

RAK

Hrana

Budite u ovoj sedmici umereni kada je ishrana u pitanju. Ili se makar potrudite oko toga. Meso i mesne proizvode smanjite, ali biste mogli da pojačate unos ribe, morskih plodova, algi. Uzimajte i više cvekle, spanaća, crnog luka – da biste popravili krvnu sliku.

Ljubav

Imaćete zamerke na odnos sa partnerom tokom ove sedmice. Druga strana je naglašeno svojeglava i teška, okrenuta više svojim ličnim ili poslovnim interesima, i ne obraća toliko pažnje na vas koliko je potrebno da biste se osećali sigurno. Vaša nervoza može eskalirati u danima oko punog Meseca. No, i pored napetih momenata, kraj nedelje vam donosi smirenje i stabilizaciju. Slobodni Rakovi baš oko vikenda mogu biti vrlo pozitivno iznenađeni novim poznanstvom koje već na prvi pogled vrlo obećava. Iako će vam tokom ove nedelje češće nego inače dolaziti u misli neko od bivših partnera, ne savetuje vam se da tu povlačite bilo kakav konkretniji potez.

Posao

Prvo Merkur, a zatim i Venera ove nedelje prelaze u vaše polje karijere. Jednim delom ste započeli proces promena mesec dana unazad, a sada će se isti pokrenuti u neuporedivo značajnijoj meri. Sa velikim brojem obaveza koje su vam nametnute uspećete da završite u ovoj sedmici i dane vikenda iskoristite da se dobro odmorite i ozbiljno pripremite za naredne dane koji će biti izuzetno aktivni. U ponedeljak proverite sebe dva puta u svemu što radite, moguće su greške.

Novac

Uspećete teškom mukom da zatvorite neke finansijske obaveze koje vam stoje nad glavom. Ne tovarite sebi dodatna zaduženja.

Zdravlje

Uporne i dosadne prehlade koje morate rešavati odmah, u početnoj fazi.

LAV

Hrana

Ništa vam ne bi falilo da narednih par nedelja postite, ali nešto nisam sigurna da imate želje niti volje za tim. Ako ništa drugo – trudite se da povrće, naročito zelena salata, mlad kupus, blitva, zelje, krastavci – budu što češće i u što većim količinama na vašem stolu.

Ljubav

I sami ste do sada primetili da, kada god je Mesec pun – neke situacije između vas i voljene osobe počinju da krčkaju i uglavnom izbijaju kroz manji ili veći sukob ili raspravu. Takva je situacija i u ovoj sedmici, kada ćete i vi i partner prebacivati jedno drugom, uglavnom za neke situacije iz prošlosti. Kao da ćete se takmičiti ko će kome pronaći više grešaka i ko će „pobediti“. Verujte na reč – neće niko. Samo će ostati nervoza i loše osećanje. Slobodni Lavovi u ovoj sedfmici mogu ući u jedan čudan odnos, za koji ni vama a ni drugoj strani neće biti jasno šta je. Da li je to samo strast, da li tu ima osnova za emotivnu priču, da li je ovo nešto trajno ili prolazno.....neka vreme da svoj sud, vi ne lupajte glavu time....

Posao

I kod vas promene počinju dublje da zaživljavaju tokom ove sedmice. Zastoj koji je bio primetan od pre par meseci počinje da se rešava velikom brzinom. Prvo informacije stižu, a onda i konkretni događaji koji vam donose veliku dozu optimizma i onaj osećaj da ste na korak do onoga što želite. Sve što je vezano za inostranstvo i druge gradove postaje vrlo aktuelno, a neki od vas bi se već ove sedmice mogli uputiti na poslovni put van zemlje.

Novac

I ove vas sedmice očekuju veliki troškovi, ali ćete pred kraj nedelje polako početi da stajete na noge..

Zdravlje

Promenljivost u zdravstvenom segmentu. Češće se kontrolišite ukoliko ste hronični bolesnik.

DEVICA

Hrana

Pun Mesec u vašem polju ishrane govori da ste pri kraju zahtevnog i napornog perioda koji vam je između ostalog doneo i probleme sa varenjem i gomilu loših navika. Za vas je pravi trenutak da počnete sa ozbiljnijom detoksifikacijom organizma.

Ljubav

Prvih par dana ove sedmice doneće neke neugodne situacije sa voljenom osobom. Doći ćete u situaciju da morate da se pravdate, a to vam se neće ni malo dopasti. E sad, izvesno je da jeste napravili neku grešku, ali vam neće odgovarati to što će partner sve to preuveličati i napraviti pravu malu dramu. Nema razloga za brigu, sve će se ovo stišati, ako ne ranije, a ono u danima vikenda. Slobodne Device – u jednom trenutku pomislite da bi osoba preko puta vas mogla biti „ona prava“, a već u sledećem joj nađete sto i jednu manu i nesavršenost koji vas odbijaju. Ukoliko neko uspe da probudi strasti u vama, još se i mogu dogoditi neki novi ljubavni počeci...

Posao

Pun Mesec u vašem polju posla i novca prvenstveno će baciti u fokus sve ono što je vezano za finansije i za dugovanja. U ovoj vas sedmici neprijatno može iznenaditi opomena ili poziv da pod hitno regulišete nešto što ste maltene pa već zaboravili ili svesno zanemarili. Takođe, vaša očekivanja od nekih osoba mogu se pokazati kao dosta preuveličana ili ćete vi pak zahtevati od njih više nego što mogu da vam u ovom trenutku pruže. I pored ovih lošijih momenata, vi ćete se osećati poletno i spremno za borbu.

Novac

Rastrčaćete se da biste nabavili novac koji vam je potreban da „zapušite sve rupe“ koje su se odjednom otvorile.

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom. Takođe, jača nervoza.

VAGA

Hrana

Kvadrat vaše vladarke sa Jupiterom pod kojim ulazite u ovu sedmicu, kao i pun Mesec u vašem znaku – veliki su pokazatelji da će vaša borba sa praznim kalorijama i nezdravom ishranom biti prilično komplikovana u ovom periodu. Pa, šta da vam kažem osim – neka je sa srećom!

Ljubav

Vaše preterane reakcije i prenaglašena osetljivost biće osnova za eventualni problem u emotivnim vezama. Čak i ako ne budete napravili konkretnu, lošu situaciju sa voljenom osobom, borićete se sami sa sobom i u suštini, provesti sedmicu ispunjenu nervozom, za koju možda i nema pravih osnova. Znam da vam se ne dopadaju neka partnerova ponašanja, ali nije baš ni sve tako crno kao što vi to sada predstavljate i sebi i drugima. Slobodne Vage sada mogu da pokrenu jednu priču koja će u svojoj početnoj fazi delovati bajkovito i biti ispunjena ludim i opsesivnim strastima koje će vas u potpunosti zaokupiti. Sad, početak je dobar....a za ostalo – videćemo šta će biti na dalje....

Posao

Ovo je sedmica koja može doneti neke velike promene u poslovnom segmentu. Sad, neke od njih ste priželjkivali, nekima ste se nadali, a neke će biti šok za vas, potpuno neočekivane i nećete biti pripremljeni za njih. Sad, kakve god da su – vaše su i nađite način da se uklopite i prilagodite. Generalno gledano – ovo je period u kojem ćete biti okupirani i opterećeni obavezama i dosta teško će vam padati da se borite na dnevnom nivou i sa okolnostima i sa ljudima oko vas.

Novac

Neplanirani, veći troškovi. Novac koji očekujete stiže u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, varenjem. Takođe – promenljiv pritisak i sklonost alergijama.

ŠKORPIJA

Hrana

Nedelja u kojoj ste skloni uživanjima, ali isto tako – momente u kojima ste loše raspoloženi „lečite“ hranom. U suštini – verovatno je da ćete biti gladni non stop i stalno ćete tražiti nešto da grickate. Slaba tačka – kolači, peciva.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju tajni direktno deluje na sve ono što se vezuje za ljubav, pa njegovog uticaja neće biti pošteđene ni slobodne ni zauzete Škorpije. Slobodni – ukoliko već neko vreme intenzivno mislite na jednu osobu i željno iščekujete da se tu nešto konkretno konačno i dogodi, vrlo je verovatno da će se situacije pokrenuti i to u drugom delu sedmice. Zauzeti – preko poslovnog segmenta neko vam se vrlo suptilno podvlači pod kožu i ova nedelja bi mogla doneti i otvoreniji kontakt između vas dvoje. Obzirom da je odnos sa partnerom trenutno korektan, razmislite da li da se uplićete u ovakve priče, jer je prilično neizvesno u kom pravcu bi se one mogle odvijati na dalje i da li bi vam donele problem...

Posao

Izvesno je nerviranje vezano za poslovnu svakodnevicu i odnos sa kolegama. Neke situacije će vam jako zasmetati i ubosti vas u mozak, i samo je pitanje kako i da li ćete odreagovati. Savet je da sačekate i ostavite odluke o bilo kakvim važnijim pitanjima za narednu sedmicu. Takođe, sada možete pokrenuti razgovore sa nadređenima oko situacija koje vam se ne dopadaju već neko izvesno vreme. Ne očekujte da će ovo biti rešeno lako i bez tenzija.

Novac

Vaši se troškovi znatnije pojačavaju u ovoj nedelji. Ipak, prilivi ih prate...u stopu...

Zdravlje

Alergije, problemi sa oscilacijom pritiska.

STRELAC

Hrana

Potrebna vam je umerenost u ishrani, ali i pojačana fizička aktivnost. Sve to negde vi već znate, ali ne nalazite dovoljno snage u sebi da se pokrenete suštinski, baš onako kako biste trebali. U međuvremenu, smanjite unos mesnih prerađevina, slatkiša, testa.

Ljubav

Sve do vikenda osećaće se tenzija između vas i partnera. Neke lošije situacije će se vrteti oko novca, dece ukoliko ih imate, oko prijatelja, planova i naravno – oko toga što vas dvoje trenutno na potpuno različite načine doživljate sve, bilo da je to vaš odnos u pitanju, bilo okolnosti oko vas. No, ako je za utehu – tlo jednim delom počinje da se smiruje. Do kada....pa to ćemo još videti, zar ne? Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak prvo Merkura, pa Venere u vaše polje ljubavi i zabave za one koji su usamljeni otvara nove mogućnosti za druženja, ali i za ulazak novih osoba u vaš život. Takođe, u ovoj vas nedelji čak i neko koga smatrate samo prijateljem može iznenaditi pozivom za izlazak...

Posao

Navalili ste iz sve snage da neke situacije vezane za posao ili rešite ili pokrenete, ali savet je da ipak odredite ono što vam je najbitnije i usmerite se samo na to. Ne širite priču da se ne biste upleli u sto i jednu situaciju koju ne možete rešiti toliko brzo kao što mislite. Za neke stvari morate biti strpljivi, koliko god vam se to trenutno ne dopadalo. Vaši će napori doneti rezultate u danima koji dolaze, naročito što se tiče partnerskih odnosa i pokretanja novih saradnji.

Novac

Prilivi su poboljšani. Za troškove – naučite da povučete ručnu kočnicu.

Zdravlje

Ne preterujte sa hranom i pićem. Mogući bolovi u grlu, prehlada.

JARAC

Hrana

Pojačan unos mesa i mesnih prerađevina neće vam na duži rok prijati. Takođe, kada su mlečni proizvodi u pitanju, preporučuju vam se jogurt, kiselo mleko i mladi sirevi. Svoju ishranu biste sada trebali većim delom da zasnivate na povrću.

Ljubav

Vi ne vidite trenutno nikakvu grešku niti problem kod sebe, pa vam neće biti jasno zašto partner povremeno prebacuje odgovornost za sve redom na vas. Iako negde u sebi mislite da drami i preteruje, ipak ćete se truditi da to dragom biću ne saspete direktno u lice, već ćete pokušavati da na suptilan način rešite situaciju. Pred kraj nedelje svakako će se sve negativnosti kod voljene osobe stišati i moći ćete da sa olakšanjem odahnete. Slobodni Jarčevi imaju simpatiju, ali čak i ako je nešto počelo da se dešava između vas i ove osobe, vrlo lako bi se moglo dogoditi da bude uzdrmano pojavom nekog drugog, i to pred kraj sedmice. U vaš život ulazi neko vrlo zanimljiv i okupiraće svu vašu pažnju...

Posao

Opterećeni ste svime što se dešava vezano za poslovni segment jer ste odjednom zatrpani gomilom informacija i dešavanja sa svih strana. Iako vam to sada izgleda kao opšta zbrka, ipak će se u drugom delu sedmice izdvojiti ono što je bitno i uputiti vas u pravom smeru. Iako ćete u početnoj fazi imati problema, period jeste dobar da završite sve što je vezano za papirologiju, ugovore, dozvole. Pun Mesec u vašem polju karijere govori da ste pri kraju faze u kojoj ste se osećali nesigurno i nestabilno.

Novac

Iako ne očekujete, u ovoj nedelji možete imati priliv koji se ne vezuje za redovan posao. Moguće je da je u pitanju neka prodaja ili dopunska delatnost.

Zdravlje

Psiha vam je opterećena, nervoza. Fizički ste odlično.

VODOLIJA

Hrana

Ako je za utehu, ovo je poslednja sedmica u kojoj ćete biti obasuti iskušenjima sa svih strana.

To ne znači da ih više neće biti, već ćete vi lakše izlaziti sa njima na kraj. Ove nedelje – uživajte još malo, ionako ćete omiljenim namirnicama teško odolevati....

Ljubav

Nervozni ste zato što ste previše opterećeni nekim situacijama koje se vezuju za privatni ili poslovni život, a smatrate da vaša voljena osoba ne učestvuje ni na koji način u ovim dešavanjima, u smislu – ne trudi se da vam pomogne, olakša ili vas makar razume. Vrlo često imate osećaj da samo vi ulažete u ovaj vaš odnos, a da je partner nezreo i samo sebi dovoljan. Da se razumemo, vaš partner nije savršen, ali je istovremeno i evidentno da vi ipak u nekim stvarima preterujete. Bolja komunikacija vam stoji za vikend. Slobodne Vodolije ulaze u jednu vrlo zanimljivu i dešavanjima ispunjenu fazu kada su nove ljubavi u pitanju. U periodu ste novih poznanstava i novih osoba u vašem životu...

Posao

Posao dolazi periodično tokom ove sedmice. Ili ga nemate ni malo pa se onda nervirate zato što ne radite ništa i bespotrebno gubite vreme....ili uđete u fazu u kojoj ne znate gde ćete pre i na koju stranu jer vas je zatrpala plima obaveza. No, i pored ove neujednačenosti, ovo je dobar period da otpočnete sa nekim novim idejama, da realizujete nešto što vam je već duže vreme u glavi a što bi poboljšalo vaše trenutne pozicije. Vreme je da se pokrenete.

Novac

Novac će kasniti, za novac ćete morati da se „borite“, ali i da obuzdate sebe po pitanju troškova.

Zdravlje

Manji hronični problemi starijim Vodolijama. Mlađi – odlično.

RIBE

Hrana

Vi već neko izvesno vreme shvatate da su vaši napadi gladi uzrokovani nervozom ili nestabilnošću na mentalnom planu. U prevodu – trenutno se tešite, uglavnom slatkišima i tek negde pred kraj nedelje ćete uspeti da sebe dovedete u red.

Ljubav

Vaš partner kao da je trenutno izgubljen u vremenu i prostoru – upada u čudna raspoloženja, u ćutanja, brine neke svoje brige i probleme. U suštini, ništa se od ovoga ne vezuje za vas i ne biste ni na koji način trebali da doživljavate lično njegova promenljiva ponašanja. Pogotovo ne da na njih reagujete. Izborite se sa svojim strahovima, preuveličavanjima u glavi, prekinite da mislite da se dešava nešto vama iza leđa i dajte osobi koju volite podršku koja joj je sada neophodna. Količina ljubavi koju nosite je ogromna – sada je neštedimice izručite na voljeno biće. Slobodne Ribe – ne zna se šta je sada jače kod vas – da li romantični zanos da li strasti koje ključaju....Šta god da je – idete ka novoj ljubavnoj priči....

Posao

Imate osećaj da se od vas traži nemoguće. Nadređeni očekuju da sve držite pod svojom kontrolom i da budete na jedno tri do četiri mesta odjednom....Naravno da vas sve ovo iscrpljuje i oduzima vam ogromnu količinu vremena, ali negde ste svesni da će vam se pre ili kasnije, isplatiti. Doduše, nekima se može isplatiti već ove sedmice, i to kroz novu poslovnu ponudu, unapređenje ili više novca u vašem džepu. Takođe, ovo su dani u kojima pokrećete za vas veoma bitna pitanja.

Novac

Dobra finansijska situacija. Mogućnost više priliva.

Zdravlje

Mogućnosti za alergije i manje prehlade.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.